21.02.2021, 08:19 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.02.2021, 08:31 UTC przez Amberos.)
(09.02.2021, 18:34 UTC)SEBA312 napisał(a):(09.02.2021, 18:18 UTC)Amberos napisał(a): Pany pomocy-wziąłem się za eksploracje, wylądowałem sobie na jakiejś planecie i wjechałem łazikiem w dolinę w której był extraction point, nie mogę z niej wyjechać-ściany są zbyt strome i chyba przyciąganie jest duże. Silniki strumieniowe dzięki którym łazik troszke się unosi też nie pomagają. Przywołuje statek, ale ten siada dość daleko i wyżej ode mnie-nie mogę wyjechać z tej cholernej doliny, żeby do niego dojechać.. Co robić? Czy pozostaje mi autodestrukcja? Czy ktoś może mnie uratować? Jak opcja nr 1 to ponoszę tylko koszt ubezpieczenia statku? Gdzie mnie zrespawnuje?
Zaloguj się do Elite bez Horizons Przeniesie Cię na statek na orbicie.
(09.02.2021, 18:34 UTC)SEBA312 napisał(a):(09.02.2021, 18:18 UTC)Amberos napisał(a): Pany pomocy-wziąłem się za eksploracje, wylądowałem sobie na jakiejś planecie i wjechałem łazikiem w dolinę w której był extraction point, nie mogę z niej wyjechać-ściany są zbyt strome i chyba przyciąganie jest duże. Silniki strumieniowe dzięki którym łazik troszke się unosi też nie pomagają. Przywołuje statek, ale ten siada dość daleko i wyżej ode mnie-nie mogę wyjechać z tej cholernej doliny, żeby do niego dojechać.. Co robić? Czy pozostaje mi autodestrukcja? Czy ktoś może mnie uratować? Jak opcja nr 1 to ponoszę tylko koszt ubezpieczenia statku? Gdzie mnie zrespawnuje?
Zaloguj się do Elite bez Horizons Przeniesie Cię na statek na orbicie.
Thx- proste i skuteczne. Ciekawi mnie, czy gdyby nie ten patent istniałaby inna możliwość-żeby ktośmnie "uratował" z tej sytuacji?
Panowie,
Mam pytania odnośnie trybu Multicrew.
Po miesięcznych namowach, mój kumpel w końcu dał się skusić na wspólne polatanie.
Wczoraj był nasz pierwszy raz- jakkolwiek to zabrzmi

Tylko małe ale-kumpel jako drugi załogant robił bardziej za turyste pasażera- w sensie - nie mógł nic robić, zajmować się nawigowaniem, -nie widział huda, znacznika docelowego na mapie galaktyki, misji w transactions i wielu opcji, które normalnie widzi pilot w grze.
Ani kumpel ani ja nie mogliśmy też wyładować łazika na planecie-opcja "deploy" była nie aktywna.
Po za tym na stacjach niedostępny był outfiting i shipyard.
Po rozłączeniu się wszystko wróciło do normy
Co zrobić, żeby kolega z załogi mógł coś obsługiwać, widzieć HUD itp? Jak odpalić łazik i czemu opcje w stacjach niedostępne?