15.01.2021, 10:23 UTC
(14.01.2021, 07:47 UTC)Hans 001 napisał(a): Witam,
Właśnie "zarżłem" mojego starego Thrustmastera(urwałem os YAW ). Po rozebraniu widzę, ze nie naprawie tego, w sklepach i na allegro nie ma nic tańszego niż 800pln (trochę nie moje progi). Jeśli ktoś chciałby pozbyć się kurzącego joya za rozsądną opłatą, chętnie przygarnę. Nie musi mieć wibracji i przepustnicy, byle był sprawny, ogarniał trzy osie, miał kilka guzików i tego "minijoyka" pod kciukiem (nie wiem jak się to formalnie nazywa).
Pozdrawiam.
Czołem,
ja mam na wydanie thrustmastera - tego bez przepustnicy - ( uzywany w elitce z kilkanaście godzin) dogadamy cene i mogę wysłać - chyba ze z wawy to możesz wpaść po obiór.

.png)
(urwałem os YAW ). Po rozebraniu widzę, ze nie naprawie tego, w sklepach i na allegro nie ma nic tańszego niż 800pln (trochę nie moje progi). Jeśli ktoś chciałby pozbyć się kurzącego joya za rozsądną opłatą, chętnie przygarnę. Nie musi mieć wibracji i przepustnicy, byle był sprawny, ogarniał trzy osie, miał kilka guzików i tego "minijoyka" pod kciukiem (nie wiem jak się to formalnie nazywa).