14.01.2021, 20:10 UTC
Witam wszystkich,
Jestem Damian, rocznik '84.
Mieszkam w Rumi, choć moje rodzinne miasto to Wejherowo. A i w Gdańsku mieszkałem przez kilka ładnych lat zanim poszedłem "na swoje".
Zawodowo praktycznie cały czas byłem związany z hazardem - głównie kasyna i zakłady bukmacherskie.
Pół roku temu postanowiłem się trochę przebranżowić i wszedłem w handel - zostałem doradcą klienta.
Choć kształciłem się w zupełnie innym kierunku - Informatyka/Fizyka Techniczna
Jeśli chodzi o zainteresowania:
- w kategorii sportu głównie piłka nożna (lubię grać i oglądać
), a z żoną wycieczki rowerowe 
- w muzyce rock i heavy/power metal
- z kolei w kategorii wiedza wygrywa u mnie historia - łykam wszelkie czasopisma tematyczne, książki czy filmy/seriale dokumentalne
- zaś typowa rozrywka to gry komputerowe oraz nowoczesne gry planszowe
Jeśli chodzi o rozpoczęcie przygody z Elite, to rozpoczęła się niedawno.
Kiedyś zagrywałem się w grę pt. Freelancer, i długo nie było niczego podobnego.
Z tego co widzę Elite oferuje naprawdę fajny, ciekawy i przede wszystkim bardzo rozbudowany świat.
Pozdrawiam
Jestem Damian, rocznik '84.
Mieszkam w Rumi, choć moje rodzinne miasto to Wejherowo. A i w Gdańsku mieszkałem przez kilka ładnych lat zanim poszedłem "na swoje".
Zawodowo praktycznie cały czas byłem związany z hazardem - głównie kasyna i zakłady bukmacherskie.
Pół roku temu postanowiłem się trochę przebranżowić i wszedłem w handel - zostałem doradcą klienta.
Choć kształciłem się w zupełnie innym kierunku - Informatyka/Fizyka Techniczna

Jeśli chodzi o zainteresowania:
- w kategorii sportu głównie piłka nożna (lubię grać i oglądać
), a z żoną wycieczki rowerowe 
- w muzyce rock i heavy/power metal
- z kolei w kategorii wiedza wygrywa u mnie historia - łykam wszelkie czasopisma tematyczne, książki czy filmy/seriale dokumentalne
- zaś typowa rozrywka to gry komputerowe oraz nowoczesne gry planszowe
Jeśli chodzi o rozpoczęcie przygody z Elite, to rozpoczęła się niedawno.
Kiedyś zagrywałem się w grę pt. Freelancer, i długo nie było niczego podobnego.
Z tego co widzę Elite oferuje naprawdę fajny, ciekawy i przede wszystkim bardzo rozbudowany świat.
Pozdrawiam