08.01.2021, 00:08 UTC
Witam, swoją przygodę z ED zacząłem niedawno, jako że obecnie macie do odwołania zamkniętą rekrutację do frakcji nad czym ubolewam i mam nadzieję gdy to się zmieni będę mógł wstąpić w wasze szeregi, to do tego czasu postanowiłem zmierzyć się z innym problemem i liczę na pomoc i poradę bardziej doświadczonych graczy, otóż obecnie jestem w systemie Dromi i mam jeszcze startowego sidewinga co się zaraz zmieni bo chce kupić cobre mk3, jednak narazie na tym sidewingu próbowałem wytyczyć na mapie galaktyki drogę do husarskiego systemu HR 8444 jednak takiej drogi nie mogę wytyczyć i tu pytanie, nie mogę tego zrobić bo: zasięg skoku mojego statku jest za mały i odległości między gwiazdami są za dalekie do skoku czy poprostu mam tak daleko że komputer pokładowy mojego statku nie jest w stanie wytyczyć takiej trasy i jak już jutro kupię tą cobre to będę mógł wyruszyć w kilku dniową podróż w wasza stronę czy jednak muszę zaopatrzyć się w jeszcze jakieś inne systemy które taką podróż mi umożliwią? Jako że zapraszacie do waszego systemu to zadaje to pytanie tutaj i jeżeli jest to złe miejsce to przepraszam i proszę o przeniesienie go w bardziej odpowiednie miejsce?