07.01.2021, 19:57 UTC
(05.01.2021, 19:30 UTC)josel666 napisał(a): Jaki preferujecie styl rozgrywki?.Ja zainwestowałem w inteligencje i hakowanie.Te haki chyba nie zabijają(przegrzanie i zwarcie) bo są misje w których nie wolno zabijać(premia jest).Zresztą widać że jak leżą to się jeszcze ruszają.Tylko raz mi jeden spadł ze skały i już się nie
ruszał.
Grałem na hack i stealth w pierwszym przejściu. Po zdobyciu pewnych kluczowych perków i zrobieniu synergii, postać staje się potężna. Stoję sobie w przysłowiowej budce telefonicznej po drugiej stronie ulicy i w maksymalnie 30 sekund (to nie przesada) wyczyszczam cały sąsiedni budynek z kilkunastu przeciwników, którzy nie mieli nawet szans mnie zobaczyć. Niesamowite wrażenie, czułem się jak netrunnerski bóg. Teraz gram prostacką postacią, nastawioną na czyste strzelanie i też nie jest źle, na pewno znacznie łatwiej na początku, zresztą myślę że pod koniec ciężko też nie będzie. W ogóle mam wrażenie, że gra jest troszeczkę za łatwa, około 30 poziomu nie miałem już aktywności z chociażby wysokim poziomem zagrożenia.

.