21.12.2020, 14:06 UTC
(21.12.2020, 13:54 UTC)Amberos napisał(a):(21.12.2020, 13:42 UTC)Torvan napisał(a): 1.
Jeśli grasz na klawiaturze w srv targetujesz prawym przyciskiem myszy, a nie T jak w statku. Możesz to zmienić w ustawieniach, polecam tam trochę pogrzebać.
2.
Żeby "uaktywnić" członka załogi potrzebujesz mieć nie tylko statek, który się do tego nadaje, ale także wyposażenie, z którego ten załogant będzie korzystał. NPC najbardziej się przydaje w Ship Launched Fighterze, niestety Cobra MK III nie ma możliwości zamontowania dla tego myśliwca hangaru. Najtańszym statkiem z możliwością zamontowania takiego hangrau jest o ile się nie mylę Keelback. Natomiast jak już zamontujesz potrzebne wyposażenie, załoganta uaktywnia się w Crew Lounge na stacjach, klikając na niego i ustawiając "set as active"
Dzięki,
1. gram na hotasie i mam target pod przyciskiem, szukalem w controls gry klawiszologii dla SRV ale nie znalazłem, poszukam dokładniej
2.
Czaje, czyli ten drugi fotel na cobrze to pewnie dla opcji multi-crew
Jak tak to sprawdź w ustawieniach, wchodzisz Options -> Controls i tam masz kategorię "Driving targeting", tam możesz przypisać klawisz odpowiedni do celowania w srv
Podobno mnie ktoś kiedyś widział

.png)
.png)
.png)
.png)