03.12.2020, 14:09 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2020, 14:52 UTC przez Deringer Adam.)
Witam Serdecznie Wszystkich Pilotów, a w szczególności Mathiasa Shallowgrave Commandora, który stworzył wspaniałą serię Poradnika Totalnego przyjaźnie wprowadzając mnie w życiowo rozbudowany świat Elite Dangerous. Nazywam się Deringer Adam i nie tylko pragnąłbym polatać z rodakami, ale i również wesprzeć was... Nas w podboju naszej galaktyki przy okazji świetnej zabawy ! Jestem dopiero początkującym i wciąż układam Sobie w głowie jakie możliwości mam jako Commandor statków kosmicznych. Na ten moment zajmuję się handlem towarami oraz zadaniami kurierskimi wraz z unikaniem piratów i wszelkich walk w myśl zbierania credytów na odpowiednie sprzęty, by rozpocząć aktywność na polu bitwy, w kopalniach czy chociażby jako transporter pasażerski i odkrywca, z pełną parą 
Pragnę stać się członkiem The Winged Hussars i być może kiedyś polecieć na jakąś przygodę wraz z Legendarnym Commandorem Mathiasem Shallowgrave.
Postaram się przejrzeć forum w celu doczytania informacji w jaki sposób mogę stać się członkiem naszej rodowej frakcji jak i również zawitać na Discordzie na dniach.
Bezpiecznych lotów Commandorzy, trzymajcie się, cześć ! ~~Mathias Shallowgrave
*Informacja - Strona z linku Sali Odpraw (thewingedhussars.com/apps/bgs), od strony OFICJALNY REGULAMIN, jest zbugowana (chyba, że jedynie dla członków TWH wczytuje się ona normalnie, jednak nie wyświetla się typowy komunikat, że zawartość jest niedostępna)

Pragnę stać się członkiem The Winged Hussars i być może kiedyś polecieć na jakąś przygodę wraz z Legendarnym Commandorem Mathiasem Shallowgrave.
Postaram się przejrzeć forum w celu doczytania informacji w jaki sposób mogę stać się członkiem naszej rodowej frakcji jak i również zawitać na Discordzie na dniach.
Bezpiecznych lotów Commandorzy, trzymajcie się, cześć ! ~~Mathias Shallowgrave
*Informacja - Strona z linku Sali Odpraw (thewingedhussars.com/apps/bgs), od strony OFICJALNY REGULAMIN, jest zbugowana (chyba, że jedynie dla członków TWH wczytuje się ona normalnie, jednak nie wyświetla się typowy komunikat, że zawartość jest niedostępna)