22.11.2020, 17:50 UTC
Ehm a więc,
Witam to ja Jakub dla osób z którymi gram Gombeczka (błąd w nicku był celowy) rocznik '02 (proszę nie bić). Uczę się na Technika Geodetę (nienawidzę tego kierunku
).
Zainteresowania: Każdy typ muzyki (no chyba że Polski to tylko do 2011r), tematyką anime/manga (obejrzane ponad 500 serii
, posiadam w bibliotece ponad 140 tomów i kolekcja nadal rośnie), uwielbiam czytać książki moim ulubionym pisarzem jest Stephen King a ulubiona książką jest "Rose Madder", gram we wszystko co możliwe VN, FPS, wyścigowe, itd., uwielbiam RP i traktuję go na poważnie, Mam psa rasa Shih-tzu suczka ma 11 ludzkich lat i tamagotchi rodzaj to dziwne coś ze śmigiełkiem na głowie?
Ne mam pojęcia co więcej napisać.
Witam to ja Jakub dla osób z którymi gram Gombeczka (błąd w nicku był celowy) rocznik '02 (proszę nie bić). Uczę się na Technika Geodetę (nienawidzę tego kierunku
). Zainteresowania: Każdy typ muzyki (no chyba że Polski to tylko do 2011r), tematyką anime/manga (obejrzane ponad 500 serii
, posiadam w bibliotece ponad 140 tomów i kolekcja nadal rośnie), uwielbiam czytać książki moim ulubionym pisarzem jest Stephen King a ulubiona książką jest "Rose Madder", gram we wszystko co możliwe VN, FPS, wyścigowe, itd., uwielbiam RP i traktuję go na poważnie, Mam psa rasa Shih-tzu suczka ma 11 ludzkich lat i tamagotchi rodzaj to dziwne coś ze śmigiełkiem na głowie?Ne mam pojęcia co więcej napisać.