22.11.2020, 16:33 UTC
Cześć, Mam na imię Bartosz. Przyjaciele wołają na mnie poprostu Templar, rocznik '89, mieszkam w warszawie, w kosmosie z długą przerwą ponad rok. Interesuję się bardzo wieloma rzeczami. Najpoważniejsze z moich pasji to po pierwsze moja 4 miesięczna córeczka, której poświęcam teraz najwięcej czasu :-3, rekonstrukcja historyczna Rycerza z Zakonu Templariuszy (od 11lat), szermierka dawna, astronomia i astrofizyka oraz szeroko pojęte zagadnienia około naukowe także sci-fi, horror, polityka (bo niestety jestem politologiem :-p), fotografia także dronowa, gry komputerowe i technologia, zostałem obdarzony tak zwanym lekkim piórem a co za tym idzie lubię pisać opowiadania, wcześniej zdarzało mi się skreślić jakiś wiersz. Obecnie ten rodzaj twórczości idzie mi znacznie gorzej, i tutaj pozwolę sobie zaprzestć wymieniania aby nie przedłużać :-) Muzycznie dawno przestałem się zamykać na jeden konkretny gatunek. Słucham tego co mi się spodoba i aktualnie mam na to humor. Co nie znaczy że jestem muzycznym ignorantem. Rozróżniam gatunki i wiem czym się mniej więcej rządzą. Najbardziej podchodzi mi Epic/Power Metal, Heavy Metal, Trash, ale posłucham też Techno czy House. Najmniej Rap czy HipHop ale i tam potrafię znaleźć coś co w ucho wpadnie.
Myślę że będzie jeszcze wiele okazji aby poznać się bliżej. Narazie jednak kończę przynudzać, bo jak zwykle się rozpisałem :-)
Myślę że będzie jeszcze wiele okazji aby poznać się bliżej. Narazie jednak kończę przynudzać, bo jak zwykle się rozpisałem :-)