06.11.2020, 23:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2020, 23:26 UTC przez xsonicus.)
Cześć wszystkim.
Mam na imię Marcin, rocznik'77, mieszkam w UK. Specjalizuję się w kompozytach- do niedawna budowałem samolociki, teraz- wyścigówki (i jeszcze mi za to płacą)
Pasjonuję się wszystkim po trochu(od ASG, do RPG
, najbardziej w życiu kocham latać (przede wszystkim szybownictwo, ale nie tylko) a jak mam czas(czyli nieczęsto) siadam do dobrej książki lub do kompa.
Teraz o moich kontaktach z wytworami Davida Brabena: Mój pierwszy z nich to Elite dawno, dawno temu. Potem- najwspanialszy Frontier, dalej- First Encounters, no i oczywiście- ED. Po drodze jeszcze jakieś klony Frontiera (Pioneer, Oolite).
Gram na PC, używam HOTAS, na VR jakoś nie mogę się zdecydować. Coś pominąłem? Jeśli tak, to dajcie znać.
Mam na imię Marcin, rocznik'77, mieszkam w UK. Specjalizuję się w kompozytach- do niedawna budowałem samolociki, teraz- wyścigówki (i jeszcze mi za to płacą)
Pasjonuję się wszystkim po trochu(od ASG, do RPG
, najbardziej w życiu kocham latać (przede wszystkim szybownictwo, ale nie tylko) a jak mam czas(czyli nieczęsto) siadam do dobrej książki lub do kompa. Teraz o moich kontaktach z wytworami Davida Brabena: Mój pierwszy z nich to Elite dawno, dawno temu. Potem- najwspanialszy Frontier, dalej- First Encounters, no i oczywiście- ED. Po drodze jeszcze jakieś klony Frontiera (Pioneer, Oolite).
Gram na PC, używam HOTAS, na VR jakoś nie mogę się zdecydować. Coś pominąłem? Jeśli tak, to dajcie znać.