Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek.
Cześć,

Jestem pilotem z PS4, tzn. byłym pilotem.
Na PS4 dorobiłem się anakondy + kilku mniejszych jednostek. Odwiedziłem centrum galaktyki i zawiesiłem karierę jakoś w okolicy ataku targoidów (nie pamiętam czy to było dwa czy trzy lata temu).
Ostatnio naszła mnie ochota na powrót do gry. Była promocja na steam więc zakupiłem grę raz jeszcze tylko na PC.
Przeniosłem swoje konto, a raczej kredyty na PC. Mam ok. 900 milionów kredytów.
Konta na PC w ogóle nie ruszyłem, siedzę w początkowym statku w początkowej bazie (nie pamiętam nazwy).

Mam do Was prośbę, czy możecie mi zasugerować za co powinienem się brać na początku?

Kasy mam jak lodu (hehehe) ale nie zamierzam kupować „anakondy na wypasie” –bo raz się rozbije i kasa pójdzie w błoto.
Wolałbym pozostać w jakimś średnim pojeździe i odświeżyć sobie grę. Najlepiej z przyzwoitym skokiem. Wiem, że wyszło kilka nowych statków podczas mojej nieobecności.
Planowałem aby w pierwszej kolejności zabrać się za inżynierów, potem chyba wypadałoby ogarnąć technologie „obcych/strażników”?
Co dalej?

Uwielbiam eksplorację i walkę, ale do tego potrzeba odpowiedniego pojazdu, który jest „ulepszony” przez inżynierów.

Może ktoś z Was będzie miał jakiś ciekawy pomysł?  I „pchnie” mnie w dobrym kierunku.

Również nigdy nie bawiłem się w „skrzydle” –chętnie spróbowałbym tego trybu gry.
Może ktoś z Wam ma/lub planuje podobną zmianę platform, albo po prostu chciałby pomóc żółtodziobowi i polatać razem?

Pozdrawiam o7.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek. - przez wegas - 03.09.2020, 12:55 UTC
RE: Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek. - przez Kahea - 03.09.2020, 13:11 UTC
RE: Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek. - przez wegas - 04.09.2020, 06:34 UTC
RE: Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek. - przez wegas - 04.09.2020, 07:36 UTC
RE: Nowy/stary gracz, potrzebuje wskazówek. - przez wegas - 04.09.2020, 22:55 UTC