Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Dzięki za odpowiedź. Jeżeli zrozumiałem komunikat, to ubezpieczenie stało się płatne bo dostałem jakąś rangę ekonomiczną za te misje więc sobie wymyśliłem, że jakbym tylko woził towar to tej rangi bym nie dostał i miałbym wieczne darmowe ubezpieczenie, nawet po zmianie statku i byłby 1 problem z głowy  Biggrin

Podpowiesz jak wrzucić ten widok? Bo przyznaję nie udało mi się znaleźć takiej opcji, a że podczas dokowania i wydokowania czuję się jakbym TIRem miał wjechać do salonu to by mi się przydało. 

Mówiąc o skanowaniu nie chodziło mi o komunikaty, że mnie skanują. To jest jasne. Policja swoje prawa ma. 
Po wlocie do systemu zobaczyłem ekran podobny do mapy systemu. Była tam instrukcja do tego, ale że byłem w trybie ewakuacji od kompa nie przyjrzałem jej się za bardzo i teraz nawet nie wiem gdzie tego szukać. Dla mnie jako nooba wyglądało to tak jakbym wleciał do nieznanej przestrzeni, a to był raczej jeden z głównych systemów. No i jak wcześniej z misją leciałem do innego IMO mniej zaludnionego to nic takiego nie miałem.

Edit:
Zapomniałbym zapytać. Czemu jak wchodzę na market to w oknie po prawej stronie przy niektórych towarach są znaki zapytania zamiast ceny i jak się domyślam stacji?

Z ostatniej chwili. Chyba znowu czegoś nie doczytałem. Dostałem misję żeby polecieć 2 systemy dalej. Nie mogę jednak wrócić bo nie mam jakiegoś federacyjnego pozwolenia. Czy to znaczy, że federacja jest już dla mnie zamknięta?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - przez Tloluvin - 31.07.2020, 10:55 UTC
temperatura - przez Plebix 007 - 06.12.2020, 16:36 UTC
RE: temperatura - przez Ganzuri - 06.12.2020, 17:23 UTC