18.06.2020, 09:25 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2020, 09:25 UTC przez Varin Bloodaxe.)
Hehehe, widzę że trafiłem tu na równych sobie sceptyków
Tak, EA - wiadomo jacy są, ale...
To ma być 5v5 z tego co wyczytałem, no i cała gra jest robiona z myślą o esports. Spędziłem ponad 3000 godzin w CS, strasznie mnie wciągnęła konkurencyjność tej gry, "szlifowanie skilla", ranking itp.
Gra jest w całości robiona właśnie w tym celu, nie jest to dodatkowy tryb jak CQC więc spodziewam się zupełnie innej fizyki, mechaniki, która zwiększy grywalność i przyspieszy akcję. Elite jest swietne ale nie jest najlepszym symulatorem dogfight który może powstać - stąd ta nadzieja.
Pamiętając swój ostatni hype, na No Man's Sky i moment w którym właczyłem grę i się niesamowicie zawiodłem - nie mam zamiaru napalać się na coś na podstawie trailera, ale jednak chyba nie ma gry esports jeszcze w tym stylu, czy nawet esports wykorzystującej HOTAS czy VR.
Tak, EA - wiadomo jacy są, ale... To ma być 5v5 z tego co wyczytałem, no i cała gra jest robiona z myślą o esports. Spędziłem ponad 3000 godzin w CS, strasznie mnie wciągnęła konkurencyjność tej gry, "szlifowanie skilla", ranking itp.
Gra jest w całości robiona właśnie w tym celu, nie jest to dodatkowy tryb jak CQC więc spodziewam się zupełnie innej fizyki, mechaniki, która zwiększy grywalność i przyspieszy akcję. Elite jest swietne ale nie jest najlepszym symulatorem dogfight który może powstać - stąd ta nadzieja.
Pamiętając swój ostatni hype, na No Man's Sky i moment w którym właczyłem grę i się niesamowicie zawiodłem - nie mam zamiaru napalać się na coś na podstawie trailera, ale jednak chyba nie ma gry esports jeszcze w tym stylu, czy nawet esports wykorzystującej HOTAS czy VR.