13.06.2020, 16:22 UTC
Witam serdecznie 
Mateusz, rocznik '93, Katowice. Doświadczenie to około 80h w grze spędzone głównie na biciu npc by zarobić na bounty a potem Deep Core Miningu, jakieś 5 minut temu siadłem za sterami mojej nowiutkiej Anacondy i bedę starał się ją przystosować do eksploracji ale też żeby była trochę uniwersalna
Zawodowo zajmuję się tworzeniem animacji 3d do gier i jest to tez moim hobby i pasją, oczywiście poza grami.
Jak kolega wyżej, dopiero co złożyłem podanie kilka dni temu i czekam na akceptację ale chyba nie zaszkodzi się przywitać zawczasu
Pozdro!

Mateusz, rocznik '93, Katowice. Doświadczenie to około 80h w grze spędzone głównie na biciu npc by zarobić na bounty a potem Deep Core Miningu, jakieś 5 minut temu siadłem za sterami mojej nowiutkiej Anacondy i bedę starał się ją przystosować do eksploracji ale też żeby była trochę uniwersalna
Zawodowo zajmuję się tworzeniem animacji 3d do gier i jest to tez moim hobby i pasją, oczywiście poza grami. Jak kolega wyżej, dopiero co złożyłem podanie kilka dni temu i czekam na akceptację ale chyba nie zaszkodzi się przywitać zawczasu

Pozdro!