10.06.2020, 13:01 UTC
To i kilka słów ode mnie
Witam serdecznie, Szymon się kłania, rocznik 97, student transportu i logistyki, mieszkaniec Radomia (to miasto od chytrej baby
) . Interesuję się militariami (od 2 lat żołnierz obrony terytorialnej), astronomią amatorską, mitologią nordycką ( stąd ten nick
) oraz od kilku miesięcy wkręciłem się ostro w łucznictwo tradycyjne. Trenuję kalistenikę (trening z masą własnego ciała). No i oczywiście kręci mnie wszystko co związane z sci fi (post apo też nie pogardzę).
Pozdrawia Cmdr Hvginn i do zobaczenia w mrocznych odmętach Drogi Mlecznej
Witam serdecznie, Szymon się kłania, rocznik 97, student transportu i logistyki, mieszkaniec Radomia (to miasto od chytrej baby
) . Interesuję się militariami (od 2 lat żołnierz obrony terytorialnej), astronomią amatorską, mitologią nordycką ( stąd ten nick
) oraz od kilku miesięcy wkręciłem się ostro w łucznictwo tradycyjne. Trenuję kalistenikę (trening z masą własnego ciała). No i oczywiście kręci mnie wszystko co związane z sci fi (post apo też nie pogardzę).Pozdrawia Cmdr Hvginn i do zobaczenia w mrocznych odmętach Drogi Mlecznej