08.06.2020, 14:09 UTC
Cześć, CMDR Jack Cartman z tej strony. Rocznik 76' - Imię Jacek
Jestem z Katowic - ale to nie znaczy że siedzę na pasku i kopie diamenty
- bo czemu jak ze Śląska to od razu górnik 

Zapalony gracz od 8 roku życia - Atari 800 XL, Commodore 128, Atari 130 XE z stacją dysków CA 5,25
co za czasy,
Amiga 500 zmieniła wszystko, a i w Frontiera grało się miesiącami, od 95' już tylko PC ( konsol nie liczę bo grałem może w 3 gry, żona używa do oglądania filmów w serwisach video)
Granie z ludźmi niema nic lepszego odkąd jest internet to gram online - pierwsza gra online z ludźmi Diablo 1 nawet mieliśmy klan - graliśmy przez modem
z astronomicznymi rachunkami za telefon dobrze że zacząłem pracować w 96' - bo by mnie pewnie wywalili z domu za te rachunki
Maniak grafiki komputerowej - im bardziej foto realistyczna tym lepiej. Ciekawe czy doczekam za mojego życia gier z taką grafiką, gdzie powiem jak w realu.
Czemu Elite
bo kumpel mnie namawiał, a sympatyzuje z Wami (Husarią) i okazało się że inni też grają a inni chcą wrócić do Elite
Pomogło też to że lubię te klimaty grałem 2 lata w EVE Online, że o wspomnianym wyżej Frontierze na Amidze już nie wspomnę.
Jak artretyzm mnie nie dopadnie to pewnie będę grał ....... to the end.
Ps: chyba że do tego czasu będzie już sterowanie w grach za pomocą elektro-impulsów czytanych z kory mózgowej, to artretyzm mi nie straszny
oczywiście w pełnym skafandrze Gaming Extreme VR 7D z grafiką full real - must have
- chyba za dużo filmów się na oglądałem 

Do zobaczenia - Somewhere in Space ! Husarzy
Jestem z Katowic - ale to nie znaczy że siedzę na pasku i kopie diamenty
- bo czemu jak ze Śląska to od razu górnik 

Zapalony gracz od 8 roku życia - Atari 800 XL, Commodore 128, Atari 130 XE z stacją dysków CA 5,25
co za czasy,Amiga 500 zmieniła wszystko, a i w Frontiera grało się miesiącami, od 95' już tylko PC ( konsol nie liczę bo grałem może w 3 gry, żona używa do oglądania filmów w serwisach video)
Granie z ludźmi niema nic lepszego odkąd jest internet to gram online - pierwsza gra online z ludźmi Diablo 1 nawet mieliśmy klan - graliśmy przez modem
z astronomicznymi rachunkami za telefon dobrze że zacząłem pracować w 96' - bo by mnie pewnie wywalili z domu za te rachunki

Maniak grafiki komputerowej - im bardziej foto realistyczna tym lepiej. Ciekawe czy doczekam za mojego życia gier z taką grafiką, gdzie powiem jak w realu.
Czemu Elite
bo kumpel mnie namawiał, a sympatyzuje z Wami (Husarią) i okazało się że inni też grają a inni chcą wrócić do ElitePomogło też to że lubię te klimaty grałem 2 lata w EVE Online, że o wspomnianym wyżej Frontierze na Amidze już nie wspomnę.
Jak artretyzm mnie nie dopadnie to pewnie będę grał ....... to the end.
Ps: chyba że do tego czasu będzie już sterowanie w grach za pomocą elektro-impulsów czytanych z kory mózgowej, to artretyzm mi nie straszny
oczywiście w pełnym skafandrze Gaming Extreme VR 7D z grafiką full real - must have
- chyba za dużo filmów się na oglądałem 

Do zobaczenia - Somewhere in Space ! Husarzy