04.06.2020, 22:14 UTC
Witam, nazywam się Arkadiusz, rocznik 90, pochodzę z Mińska Mazowieckiego, ale obecnie mieszkam w Warszawie, z zawodu grafik aczkolwiek nie w tym nurcie rozwinęła się moja kariera
i może lepiej, bo większość wzlotów mojej wyobraźni zostają tam gdzie się narodziły he he
.
Uwielbiam słuchać muzyki wszelakiej, a i dobrą książką nie pogardzę, ulubione tematyki to: fantastyka, sc-fi, dramat i kryminał.
Naturalnie w moich zainteresowaniach są też gry w zasadzie wszystkie które miały to coś żeby mnie przyciągnąć.
Żony nie mam to i czas na grę zawsze się znajdzie
, poza graniem lubię pływać co obecnie mogę robić jedynie w stawie u babci
, grać na gitarze elektrycznej i wypasać umysł pod wpływem trunków w doborowym towarzystwie. Na Elite wpadłem przypadkiem podczas poszukiwań nowych gier na steam, a że bardzo lubię KSP (kerbal space program) to tematyka kosmosu leży w moich gustach
, następnie odwiedziłem kanał rootsrat, odpaliłem grę, pograłem i zdecydowałem się zawitać tutaj bo uwielbiam grać z innymi ludźmi szczególnie jeśli gra sama w sobie ma taki rozmach ukierunkowany w kooperację graczy.
i może lepiej, bo większość wzlotów mojej wyobraźni zostają tam gdzie się narodziły he he
.Uwielbiam słuchać muzyki wszelakiej, a i dobrą książką nie pogardzę, ulubione tematyki to: fantastyka, sc-fi, dramat i kryminał.
Naturalnie w moich zainteresowaniach są też gry w zasadzie wszystkie które miały to coś żeby mnie przyciągnąć.
Żony nie mam to i czas na grę zawsze się znajdzie
, poza graniem lubię pływać co obecnie mogę robić jedynie w stawie u babci
, grać na gitarze elektrycznej i wypasać umysł pod wpływem trunków w doborowym towarzystwie. Na Elite wpadłem przypadkiem podczas poszukiwań nowych gier na steam, a że bardzo lubię KSP (kerbal space program) to tematyka kosmosu leży w moich gustach
, następnie odwiedziłem kanał rootsrat, odpaliłem grę, pograłem i zdecydowałem się zawitać tutaj bo uwielbiam grać z innymi ludźmi szczególnie jeśli gra sama w sobie ma taki rozmach ukierunkowany w kooperację graczy.