04.06.2020, 17:20 UTC
Mathias , ja nikogo nie wytykam palcem ( sam czekam aż ktoś mi w końcu poda zapałki
) - teraz tematu nie znajdę ale po prostu były takie rozmowy w zasadzie od momentu dodania T10 - każdy... ludzie z Husarii ( tak bedzie lepiej ) juz wtedy pytali czy bedą planety z atmosferą itd. Od tego czasu przy różnych okazjach były tematy na forum i "rozmowy" na discordzie np o tym czy będzie można chodzić wszędzie - czyli po całej planecie - na wzór z SC. I zawsze, przy okazji takich tematów / rozmów.. nie wiem jak to napisac zeby zaraz znowu kilka osób na mnie nie naskoczyło..
.. zwolennicy i amatorzy space legs wypowiadali się że woleliby czy mają nadzieję że bedzie jednak można chodzić właśnie wszędzie na planecie a nie tylko w obrębie miejsc lądowań.
Patrząc jednak na wpisy w tym temacie, widzę że ludzie teraz mają inne zdanie na ten temat ( i nie chodzi mi akurat dokładnie o osoby które napisały powyższe posty , tylko jako członków husarii po prostu ) i tylko na to chciałem zwrócić uwagę a nie rozpętywać kłótnie czy pretensje.
) - teraz tematu nie znajdę ale po prostu były takie rozmowy w zasadzie od momentu dodania T10 - każdy... ludzie z Husarii ( tak bedzie lepiej ) juz wtedy pytali czy bedą planety z atmosferą itd. Od tego czasu przy różnych okazjach były tematy na forum i "rozmowy" na discordzie np o tym czy będzie można chodzić wszędzie - czyli po całej planecie - na wzór z SC. I zawsze, przy okazji takich tematów / rozmów.. nie wiem jak to napisac zeby zaraz znowu kilka osób na mnie nie naskoczyło..
.. zwolennicy i amatorzy space legs wypowiadali się że woleliby czy mają nadzieję że bedzie jednak można chodzić właśnie wszędzie na planecie a nie tylko w obrębie miejsc lądowań.Patrząc jednak na wpisy w tym temacie, widzę że ludzie teraz mają inne zdanie na ten temat ( i nie chodzi mi akurat dokładnie o osoby które napisały powyższe posty , tylko jako członków husarii po prostu ) i tylko na to chciałem zwrócić uwagę a nie rozpętywać kłótnie czy pretensje.

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)