06.05.2020, 09:30 UTC
Moim zdaniem FC nie wyglądają jak efekt 2 lat pracy nad dodatkiem , ot taki upgrade który się powinien pojawić co jakiś czas w grze. Właśnie takich rzeczy mi w ED brakuje, nowy rodzaj statku, broni, nowa klasa modułów, głupie jest to że w technologicznym świecie ED ludzie nie wymyślają nic nowego tylko mamy ciągle te same statki bez nowych wersji czy upgedów, nielogiczne jest że stocznie produkujące statki nie chcą zarabiać na ich nowych wersjach, a my jak raz kupimy statek i go wysmakujemy w modułach na A-graded + dodamy inżynierów to stoimy ( nie licząc tego że możemy co nieco pokombinować z uzbrojeniem, ale już pod eksploracje czy handel od pewnego stopnia nic się nie zmienia)
Owszem czekam na FC i może nawet pogrinduje żeby mieć swój, bo np przyda się do czegoś dla TWH, ale bardziej ciekawi mnie co dalej, co szykuja w 2021 i czy może nie szykuja nam po cichu kolejnej odsłony jak pisze powyżej Aran V.
Owszem czekam na FC i może nawet pogrinduje żeby mieć swój, bo np przyda się do czegoś dla TWH, ale bardziej ciekawi mnie co dalej, co szykuja w 2021 i czy może nie szykuja nam po cichu kolejnej odsłony jak pisze powyżej Aran V.