12.03.2020, 07:25 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2020, 08:26 UTC przez Hellrider.)
Czy ja wiem.
Może i jest to dużo grindu, jak ktoś ma parcie na wszystkie moduły na kompletne G5
Ulepszenia powiedzmy G3 już pozwalają na komfortowe podróże, a to jest akurat proste. W kwestii materiałów nie zapominajmy o takich smaczkach jak crystalline shardy i handlarz.
Ale taki booster guardianów jest akurat do ogarnięcia w 1 dzień
Tak na szybko sprawdziłem, DBX z boosterem i FSD na kompletne 3 zależnie od tego, co wpakujemy wyciągnie powiedzmy te 60.
Kompletne G5+mass manager- 70
lightweity każdego możliwego modułu- niecałe 2ly więcej.
Owszem, ostatni wariant to sporo grindu, wiecie, masa inżynierów, latanie po experimentale, matsy G5, ale- czy warto robić to dla 2 lat? Tak na prawdę jest to potrzebne tylko przy tak hardcorowych miejscach, jak lich, albo peak. W sumie to nawet do licha wystarczy nieco ponad 50. Przy "normalnej" podróży nie jest to duża różnica.
Oczywiście inną sprawą jest conda, tam samo odchudzenie sensorów da 5 zasięgu
Może i jest to dużo grindu, jak ktoś ma parcie na wszystkie moduły na kompletne G5
Ulepszenia powiedzmy G3 już pozwalają na komfortowe podróże, a to jest akurat proste. W kwestii materiałów nie zapominajmy o takich smaczkach jak crystalline shardy i handlarz.Ale taki booster guardianów jest akurat do ogarnięcia w 1 dzień
Tak na szybko sprawdziłem, DBX z boosterem i FSD na kompletne 3 zależnie od tego, co wpakujemy wyciągnie powiedzmy te 60.
Kompletne G5+mass manager- 70
lightweity każdego możliwego modułu- niecałe 2ly więcej.
Owszem, ostatni wariant to sporo grindu, wiecie, masa inżynierów, latanie po experimentale, matsy G5, ale- czy warto robić to dla 2 lat? Tak na prawdę jest to potrzebne tylko przy tak hardcorowych miejscach, jak lich, albo peak. W sumie to nawet do licha wystarczy nieco ponad 50. Przy "normalnej" podróży nie jest to duża różnica.
Oczywiście inną sprawą jest conda, tam samo odchudzenie sensorów da 5 zasięgu