11.12.2019, 22:45 UTC
(11.12.2019, 22:07 UTC)Macias071 napisał(a):(11.12.2019, 21:56 UTC)Akrass napisał(a): Nie wiem czy o to chodzi?
UWAGA! Prosimy jednak o wstrzymanie się od działalności w danym systemie, jeśli wpływy (Influence) frakcji The Winged Hussars w danym systemie są niższe niż 55% lub wyższe niż 65%.
Optymalne wpływy THE WINGED HUSSARS w kontrolowanych systemach zawierają się w przedziale od 55% do 65%.
Gdy wpływy TWH w systemie spadną poniżej 55% lub przekroczą 65% należy wstrzymać się od jakiejkolwiek działalności w danym systemie.
Powodem tych wytycznych jest fakt, że nasza frakcja ma wytyczone strategiczne cele ekspansyjne, do których osiągnięcia dążymy i wszelkie niekontrolowane działania mogą kolidować z naszymi planami.
Ale sprawdzam i dziś jest 64,5% wiec działam z misjami
Doczytaj jeszcze ten wątek
https://forum.thewingedhussars.com/showt...#pid116711
Jeśli widzisz system na czerwono w SO to niezależnie od poziomu wpływów, nie powinieneś wykonywać żadnych działań. Chyba, że warunkowo pojawiają się zadania dla tego systemu w Bulletin Board w SO.
Tam nie mam dostępu tak wiec sorry nie moja wina, bedę spadać gdzieś indziej lub wyruszę przed siebie.

.png)