06.11.2019, 17:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2019, 17:40 UTC przez w0jciechu_87.)
Build ok - mniej beamow i jest opcja iść w armoured powerplant.
1. O prismaticach zapomniałem z przyzwyczajenia - jeszcze ich po prostu nie mam (kwestia 2-3tygodni).
2. Gdzieś widziałem build z pack-hound missiles i chyba 2-3 szt wystarczaly do piracenia- u mnie na pewno odpadają, bo nie mam ich odkrytych
ale zamiast nich wrzucilbym seekery w podobnej konfiguracji.
3. Nie dałeś manifest scannera - czytałem co prawda, że piracą bez niego, ale sam muszę przetestować jakie są jego profity i czy są, więc na początek będzie.
Edit1:
Sry nie zauważyłem, że jednak przekraczasz możliwości powerplanta takze chyba jednak overcharged będzie w nim konieczny. I druga sprawa to czemu armor typu militarny zamiast reactive?
1. O prismaticach zapomniałem z przyzwyczajenia - jeszcze ich po prostu nie mam (kwestia 2-3tygodni).
2. Gdzieś widziałem build z pack-hound missiles i chyba 2-3 szt wystarczaly do piracenia- u mnie na pewno odpadają, bo nie mam ich odkrytych
ale zamiast nich wrzucilbym seekery w podobnej konfiguracji.3. Nie dałeś manifest scannera - czytałem co prawda, że piracą bez niego, ale sam muszę przetestować jakie są jego profity i czy są, więc na początek będzie.
Edit1:
Sry nie zauważyłem, że jednak przekraczasz możliwości powerplanta takze chyba jednak overcharged będzie w nim konieczny. I druga sprawa to czemu armor typu militarny zamiast reactive?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 196481.jpg]](https://inara.cz/data/sig/196/196481.jpg)