25.10.2019, 10:05 UTC
Minął rok od ostatniego posta więc pozwolę sobie odświeżyć: Rangi i reputacja (na moje świeżaka oko, pokazuje wszystko prawidłowowo, z procentami), kasa, flightlog i travel map, data, materiały, estymacja wartości exploracji, Flight log heatmap, flota i ship details (w tym health modułów)
Aktualizuje także dane marketu, o ile na danej stacji otwarło się ekran bazaru.
Nie liczy dystansów - czytałem, ale nie pamiętam dlaczego.
Zdarza się momentami, że konsole updater przez kilkanaście prób nie może się zalogować do serwerów frontiera, ja sobie po prostu na bocznym monitorze zostawiam otwartą stronę i po kilku, kilkunastu obrotach prodressbara leci import.
Jeśli jakiś konsulowie teraz się podłączy - import obejmie tylko ostatnie 28 dni i pierwszy import może zając kilkanaście minut/kilka dni w zależności od obciążeń serwerów po obu stronach (edsm / Frontier)
Aktualizuje także dane marketu, o ile na danej stacji otwarło się ekran bazaru.
Nie liczy dystansów - czytałem, ale nie pamiętam dlaczego.
Zdarza się momentami, że konsole updater przez kilkanaście prób nie może się zalogować do serwerów frontiera, ja sobie po prostu na bocznym monitorze zostawiam otwartą stronę i po kilku, kilkunastu obrotach prodressbara leci import.
Jeśli jakiś konsulowie teraz się podłączy - import obejmie tylko ostatnie 28 dni i pierwszy import może zając kilkanaście minut/kilka dni w zależności od obciążeń serwerów po obu stronach (edsm / Frontier)

.png)
.png)
.png)