04.10.2019, 09:12 UTC
Witam.
A więc przyszła pora i na mnie.
Moją przygodę zacząłem od Elita na kompe Amiga 500 w latach '90
Gdy dowiedziałem się o nowej edycji tej gry musiałem ją mieć. Najpierw na XBOX ONE, ale z przyczyn zawodowych i rodzinnych nie mogłem grać regularnie. Więc zainwestowałem w wersję na PC. To były czasy jeszcze przed dodatkiem Horizons. Do dzisiaj gram na padzie od XBOX'a podłączonego przez adapter bezprzewodowo do PC.
Podanie o przyjęcie do klanu TWH wysłałem całkiem niedawno jakiś tydzień temu. Choć na forum i discord jestem znacznie dłużej.
Ranga Kadet w klanie.
W walce Expert
W transporcie Elite
W exploracji Elite
Steam podaje 757h grania choć napewno jest więcej.
Po osiągnięciu 2 rang Elite przyszła pora na podbicie statystyk w walce. A więc zapraoszenia do walk mile widziane.
Prywatnie jestem ze Słupska. Pracuje jako kierowca na trasach całej europy.
Najczęściej gram wekeendami.
Jeszcze raz witam wszystkich.
PS. Ksywa ciastek to z pracy a 84 to rocznik produkcji.
A więc przyszła pora i na mnie.
Moją przygodę zacząłem od Elita na kompe Amiga 500 w latach '90
Gdy dowiedziałem się o nowej edycji tej gry musiałem ją mieć. Najpierw na XBOX ONE, ale z przyczyn zawodowych i rodzinnych nie mogłem grać regularnie. Więc zainwestowałem w wersję na PC. To były czasy jeszcze przed dodatkiem Horizons. Do dzisiaj gram na padzie od XBOX'a podłączonego przez adapter bezprzewodowo do PC.
Podanie o przyjęcie do klanu TWH wysłałem całkiem niedawno jakiś tydzień temu. Choć na forum i discord jestem znacznie dłużej.
Ranga Kadet w klanie.
W walce Expert
W transporcie Elite
W exploracji Elite
Steam podaje 757h grania choć napewno jest więcej.
Po osiągnięciu 2 rang Elite przyszła pora na podbicie statystyk w walce. A więc zapraoszenia do walk mile widziane.
Prywatnie jestem ze Słupska. Pracuje jako kierowca na trasach całej europy.
Najczęściej gram wekeendami.
Jeszcze raz witam wszystkich.
PS. Ksywa ciastek to z pracy a 84 to rocznik produkcji.