13.09.2019, 11:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2019, 11:43 UTC przez w0jciechu_87.)
Witam wszystkich,
Łukasz, rocznik '87, mieszkam w Bydgoszczy.
Prywatnie ojciec 2-latka, stąd zazwyczaj w tygodniu rozpoczynam grę najwcześniej od ok. godz. 22, a w weekendy, z różnych względów, bardzo nieregularnie
Służbowo praca projektowo-wykonawcza w budowlance.
Elitkę staram się ogarnąć od listopada zeszłego roku, z czego z 4-6 miesięcy z dala od bąbla. Obecnie w drodze powrotnej z DW2, gdzie starałem się zapewniać rolę fuel rata i hull sealsa - co będę się również starał wykonywać po powrocie.
Dotychczas, z wyłączeniem okresu DW2, starałem się ogarniać ED solo, co się w miarę udało jednak z biegiem czasu stało się mega nudne (chociaż przyznam nie liznąłem jeszcze sporego kawałka, jaki serwuje ED).
Widzę jednak, że macie na rozwiązanie tego typu problemów sporo pomysłów
o7
Łukasz, rocznik '87, mieszkam w Bydgoszczy.
Prywatnie ojciec 2-latka, stąd zazwyczaj w tygodniu rozpoczynam grę najwcześniej od ok. godz. 22, a w weekendy, z różnych względów, bardzo nieregularnie

Służbowo praca projektowo-wykonawcza w budowlance.
Elitkę staram się ogarnąć od listopada zeszłego roku, z czego z 4-6 miesięcy z dala od bąbla. Obecnie w drodze powrotnej z DW2, gdzie starałem się zapewniać rolę fuel rata i hull sealsa - co będę się również starał wykonywać po powrocie.
Dotychczas, z wyłączeniem okresu DW2, starałem się ogarniać ED solo, co się w miarę udało jednak z biegiem czasu stało się mega nudne (chociaż przyznam nie liznąłem jeszcze sporego kawałka, jaki serwuje ED).
Widzę jednak, że macie na rozwiązanie tego typu problemów sporo pomysłów

o7

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 196481.jpg]](https://inara.cz/data/sig/196/196481.jpg)