Pedały do kierownicy, ale pod USB.
Hej, jakby co: zmontowałem zestaw Biggrin
Z dziwnych rzeczy, które się dzieją:
- Elitka wywaliła swoje key-bindingi gdy tylko podłączyłem kierownicę Sad Nic, poza instalacją sterowników (automatyczne, win10), nie zdążyłem nawet jeszcze zrobić... Wszystko trzeba było ustawiać na nowo w grze: joystic gremlin na szczęście tak nie zwariował.
- Joystic Gremiln niestety nie zapisuje ustawień "mergowania" osi. Trzeba co odpalenie ustawiać na nowo, nie jest tego dużo, ale mam nadzieję że autor poprawi w kolejnych releasach.

Na nowych ustawieniach lata się w całkiem fajnie, ale na razie pograłem coś koło 30 minut, ciężko oceniać.
Latanie w resach (zwłaszcza między asteroidami, siedzenie na ogonie) jest super.
Problemy mam o dziwo przy startach i lądowaniach a także z utrzymaniem gazu w niebieskiej strefie, ale to pewnie jeszcze kwestia przyzwyczajeń.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za porady i pomoc Smile
Jakby ktoś chciał spróbować dziwnego sposobu sterowania w ed, to mogę chyba ten polecić Tongue
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pedały do kierownicy, ale pod USB. - przez Yata_PL - 31.07.2019, 15:07 UTC
RE: Pedały do kierownicy, ale pod USB. - przez Thorghar - 31.07.2019, 15:49 UTC
RE: Pedały do kierownicy, ale pod USB. - przez Thorghar - 01.08.2019, 04:26 UTC
RE: Pedały do kierownicy, ale pod USB. - przez riddingWithDeath - 05.09.2019, 18:34 UTC
RE: Pedały do kierownicy, ale pod USB. - przez kris750PL - 09.09.2019, 16:35 UTC

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości