30.08.2019, 07:48 UTC
Imię-Darek
Rocznik-1973
Praca-Transport
Witam.
Elite Dangerous to gra którą jednocześnie kocham i nienawidzę
. Jestem cały czas początkującym pilotem, mimo iż konto na pc mam już od 2014- stego, gdzie pierwszy kontakt z grą zakończył się po 10-ciu minutach- tutorial z dokowaniem / "rozstrzelanie" na stacji. Do gry wracałem co jakiś czas i po pokonaniu jednego problemu utykałem na następnym. W roku obecnym 2019 mam też konto na xboxie, lecz wersja pc jest dla mnie bardziej przyjazna.
Zapisałem się na forum Husarii, aby znaleźć porady/informacje dotyczące gry, a tym samym cieszyć się ze świata Elite Dangerous.
Pozdrawiam.
Rocznik-1973
Praca-Transport
Witam.
Elite Dangerous to gra którą jednocześnie kocham i nienawidzę
. Jestem cały czas początkującym pilotem, mimo iż konto na pc mam już od 2014- stego, gdzie pierwszy kontakt z grą zakończył się po 10-ciu minutach- tutorial z dokowaniem / "rozstrzelanie" na stacji. Do gry wracałem co jakiś czas i po pokonaniu jednego problemu utykałem na następnym. W roku obecnym 2019 mam też konto na xboxie, lecz wersja pc jest dla mnie bardziej przyjazna.Zapisałem się na forum Husarii, aby znaleźć porady/informacje dotyczące gry, a tym samym cieszyć się ze świata Elite Dangerous.
Pozdrawiam.