15.08.2019, 10:18 UTC
Czołem elitarni !
Imię: Damian
Rocznik: '79
Zawód: Pracownik fizyczny budżetówki
Zakwaterowanie: Śląsk Zdrój ( okolice Katowic )
Steam: Ogórek kiszony - ze względu na większy krąg zainteresowań tematyką gier ( DCS, Arma3, RTS, strategie itp) otwarty na aktywność wirtualną.
Realne zainteresowania: Militaria, sport, strzelectwo, turystyka,
Prywatnie: Żonaty, dzieciaty często w rozjazdach służbowych.
Dlaczego tu: Przygnieciony w samotności ciemną materią próżni dostrzegłem światełko w tunelu Elitarnym i Niebezpiecznym dzięki serii filmów rootsrat-a na YT. Odkurzona gierka wkracza w nową fazę ... multiiiplayer !!!!
Co wnoszę: czarny humor
parę statków w hangarze i jakieś tam doświadczenie życiowo-gamingowe.
CU soon .. mam nadzieję
ps. nie obyty w forach internetowych, portalach społecznościowych .. generalnie niedorozwój @społeczny aczkolwiek konserwatysta, prosi o wyrozumiałość.
Imię: Damian
Rocznik: '79
Zawód: Pracownik fizyczny budżetówki

Zakwaterowanie: Śląsk Zdrój ( okolice Katowic )
Steam: Ogórek kiszony - ze względu na większy krąg zainteresowań tematyką gier ( DCS, Arma3, RTS, strategie itp) otwarty na aktywność wirtualną.
Realne zainteresowania: Militaria, sport, strzelectwo, turystyka,
Prywatnie: Żonaty, dzieciaty często w rozjazdach służbowych.
Dlaczego tu: Przygnieciony w samotności ciemną materią próżni dostrzegłem światełko w tunelu Elitarnym i Niebezpiecznym dzięki serii filmów rootsrat-a na YT. Odkurzona gierka wkracza w nową fazę ... multiiiplayer !!!!
Co wnoszę: czarny humor
parę statków w hangarze i jakieś tam doświadczenie życiowo-gamingowe.CU soon .. mam nadzieję
ps. nie obyty w forach internetowych, portalach społecznościowych .. generalnie niedorozwój @społeczny aczkolwiek konserwatysta, prosi o wyrozumiałość.