13.08.2019, 14:42 UTC
Witam Wszystkich Husarzy, a w szczególności Hetmana, Oficerów, Moderatorów i Aminów (nie ma jak na starcie przypucować)
Ksywa operacyjna Rojek. W PESELU siódemka z przodu. Zameldowanie na pobyt stały - Podkarpacie , zameldowanie na pobyt czasowy - stacja Maskeline Vision. Żonaty bez dzieci i zwierząt.
Mam nadzieję na miłe wspólne pogrywanie w kosmicznej pustce i liczę na wsparcie oraz cenne porady bardziej doświadczonych Husarzy.
W E.D. cele osobiste to: eksploracja , upgrade sprzętu / statków, bounty hunting. Chętnie dołożę swoją cegiełkę do wyzwań / celów grupy.
Dlaczego Husaria - bo jest po polskiemu i na pierwszym miejscu w wyszukiwarce
A tak na poważnie - bo cenię sobie dobry RP oraz grę w towarzystwie lekko zakręconych na puncie SF otwartych / przyjaznych graczy - na co mam nadzieję po przeczytaniu regulaminu i postów z biura informacyjnego.
Pzdr
Cmdr ROJEK (konto w E.D. ROJEKPL)
Ksywa operacyjna Rojek. W PESELU siódemka z przodu. Zameldowanie na pobyt stały - Podkarpacie , zameldowanie na pobyt czasowy - stacja Maskeline Vision. Żonaty bez dzieci i zwierząt.
Mam nadzieję na miłe wspólne pogrywanie w kosmicznej pustce i liczę na wsparcie oraz cenne porady bardziej doświadczonych Husarzy.
W E.D. cele osobiste to: eksploracja , upgrade sprzętu / statków, bounty hunting. Chętnie dołożę swoją cegiełkę do wyzwań / celów grupy.
Dlaczego Husaria - bo jest po polskiemu i na pierwszym miejscu w wyszukiwarce
A tak na poważnie - bo cenię sobie dobry RP oraz grę w towarzystwie lekko zakręconych na puncie SF otwartych / przyjaznych graczy - na co mam nadzieję po przeczytaniu regulaminu i postów z biura informacyjnego.Pzdr
Cmdr ROJEK (konto w E.D. ROJEKPL)

.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 193160.jpg]](https://inara.cz/data/sig/193/193160.jpg)