02.08.2019, 18:28 UTC
Witam bardzo serdecznie wszystkich, z tej strony Przemek a w grze CMDR Cichockix, rocznik 93. Latam na PS4 w gwoli ścisłości. Moje miasto to Bogatynia od urodzenia , a kupno niedawno mieszkania chyba przypieczętowało moje pozostanie tutaj na dłużej
.
Coś o sobie? Rodzina w szczególności dzieci (na razie jedno ale to za chwilę się zmieni) na pierwszym miejscu a w tak szanownym gronie to podstawa dla każdego z nas jak myślę. Cieszę się ,że natrafiłem na tą grupę w której liczy się współpraca, dobra zabawa a także atmosfera. Miło będzie od czasu do czasu polatać z rodakami. Imperium same się nie zbuduje więc w miarę możliwości postaram się wspomóc to przedsięwzięcie
.
Z grą zaznajomiony jestem od roku jednakże rok było przerwy, troszkę się zmieniło z od ostatniej wizyty ale staram się to w wolnej chwili nadrobić i odświeżyć licencję pilota. Obecnie latam Valture więc jeżeli ma ktoś cenne rady które wykorzystam chętnie się z nimi zaznajomie, można napisać na PW.
Z zainteresowań to astronomia, książki wszelkiej maści, także gry planszowe.. Polecam gorąco każdemu kto chce miło spędzić czas w gronie najbliższych czy to rodziny czy przyjaciół.
Tyle odemnie. o7
.Coś o sobie? Rodzina w szczególności dzieci (na razie jedno ale to za chwilę się zmieni) na pierwszym miejscu a w tak szanownym gronie to podstawa dla każdego z nas jak myślę. Cieszę się ,że natrafiłem na tą grupę w której liczy się współpraca, dobra zabawa a także atmosfera. Miło będzie od czasu do czasu polatać z rodakami. Imperium same się nie zbuduje więc w miarę możliwości postaram się wspomóc to przedsięwzięcie
.Z grą zaznajomiony jestem od roku jednakże rok było przerwy, troszkę się zmieniło z od ostatniej wizyty ale staram się to w wolnej chwili nadrobić i odświeżyć licencję pilota. Obecnie latam Valture więc jeżeli ma ktoś cenne rady które wykorzystam chętnie się z nimi zaznajomie, można napisać na PW.
Z zainteresowań to astronomia, książki wszelkiej maści, także gry planszowe.. Polecam gorąco każdemu kto chce miło spędzić czas w gronie najbliższych czy to rodziny czy przyjaciół.
Tyle odemnie. o7