07.07.2019, 16:15 UTC
@ShiMan to moje uaktualnienie
1. Ubuntu 19.04 nie lubi sie u mnie ze swoimi sterownikami NVidii (GF960 GTX, sterowniki w wersji bodaj 410)
2. Powrot do Manjaro (tym razem wersja NVidia 430, poprzednio mialem 440 jesli dobrze pamietam).
3. Na ustawieniach High gra sie uruchamia i dziala bez przyciec (no na razie czyli przez 10 minut
)
4. Thrustmaster HotasX dziala ot tak. Po prostu podpiety do usb jest wykrywany (Manjaro 18 aktualny, srodowisko Xfce). Praktycznie bez wiekszych problemow dzialaja nawet bindy z windowsa (na razie musialem poprawic tylko bindowanie na jednej osi)
5. Musze pokombinowac z EDMC i wtyczka zeby oficerowie nie burczeli ze danych nie wysylam
6. Niestety zona zaprotestowala i winda musi zostac bo ona zadnych hasel nie zamierza zapamietywac
1. Ubuntu 19.04 nie lubi sie u mnie ze swoimi sterownikami NVidii (GF960 GTX, sterowniki w wersji bodaj 410)
2. Powrot do Manjaro (tym razem wersja NVidia 430, poprzednio mialem 440 jesli dobrze pamietam).
3. Na ustawieniach High gra sie uruchamia i dziala bez przyciec (no na razie czyli przez 10 minut
)4. Thrustmaster HotasX dziala ot tak. Po prostu podpiety do usb jest wykrywany (Manjaro 18 aktualny, srodowisko Xfce). Praktycznie bez wiekszych problemow dzialaja nawet bindy z windowsa (na razie musialem poprawic tylko bindowanie na jednej osi)
5. Musze pokombinowac z EDMC i wtyczka zeby oficerowie nie burczeli ze danych nie wysylam

6. Niestety zona zaprotestowala i winda musi zostac bo ona zadnych hasel nie zamierza zapamietywac

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)