06.07.2019, 19:20 UTC
W menu w grze. Logow nie mam bo umiera wszystko, caly komp, tylko Reset dziala
ale to nie problem na razie. Ja to majaro to mam z ciekawosci. Wroce do ubuntu to pocisne sprawe, bo i tak dzieki temu poradnikowi ED uwazam za uruchomione. Przeciez ten ekran w menu teraz na silniku jest robiony wiec czemu mialoby nie ruszyc? Generalnie wykrzaczylo sie odkad po pierwszym uruchomiueniu zrobilem zmiane ustawien graficznych i zrobilem reset gry.
Ze spraw technicznych na manjaro nie udalo mi sie tez uruchomic uninstaller'a ale mozna to spokojnie zrobic w winetricks. To tylko tak jakby ktos mial ten problem
A na przyszlosc sie jeszcze zapytam. Da sie hotas pod ta emulacje jeszcze wcisnac?
ale to nie problem na razie. Ja to majaro to mam z ciekawosci. Wroce do ubuntu to pocisne sprawe, bo i tak dzieki temu poradnikowi ED uwazam za uruchomione. Przeciez ten ekran w menu teraz na silniku jest robiony wiec czemu mialoby nie ruszyc? Generalnie wykrzaczylo sie odkad po pierwszym uruchomiueniu zrobilem zmiane ustawien graficznych i zrobilem reset gry.Ze spraw technicznych na manjaro nie udalo mi sie tez uruchomic uninstaller'a ale mozna to spokojnie zrobic w winetricks. To tylko tak jakby ktos mial ten problem

A na przyszlosc sie jeszcze zapytam. Da sie hotas pod ta emulacje jeszcze wcisnac?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)