02.07.2019, 11:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2019, 11:52 UTC przez Tunczyk.)
Czołem Piloci!
Tuneleiro z tej strony. Swieżak (tydzień doświadczenia w Elite, chyba że pod uwagę weźmiemy PORADNIK TOTALNY, który oglądałem jeszcze 2 tyg. przed zakupem gry
). Latam na platofrmie Xbox One X. Rocznik '88. Praca w korpo. Latam głównie wieczorami i nocami. Mieszkam we wsi pod Wrocławiem.
Założyłem dziś tu konto mając nadzieję znależć graczy oraz informację dla Xboxowego środowiska - wiem że galaktykę mamy wspólną ale do końca jeszcze nie ogarniam tego tematu jak to działa, czy np. akcje/działania ze wszystkich platform wpływają na ogólny wynik - i takie tam...
pytań znacznie więcej, ale zaczne od przeglądania forum zanim je zadam.
Z zainteresowań to koszykówka - NBA, ale grywać też grywam
zimą narty
do zobaczenia w kosmosie!!!
Pozdrawiam!
2nel
Tuneleiro z tej strony. Swieżak (tydzień doświadczenia w Elite, chyba że pod uwagę weźmiemy PORADNIK TOTALNY, który oglądałem jeszcze 2 tyg. przed zakupem gry
). Latam na platofrmie Xbox One X. Rocznik '88. Praca w korpo. Latam głównie wieczorami i nocami. Mieszkam we wsi pod Wrocławiem. Założyłem dziś tu konto mając nadzieję znależć graczy oraz informację dla Xboxowego środowiska - wiem że galaktykę mamy wspólną ale do końca jeszcze nie ogarniam tego tematu jak to działa, czy np. akcje/działania ze wszystkich platform wpływają na ogólny wynik - i takie tam...
pytań znacznie więcej, ale zaczne od przeglądania forum zanim je zadam.Z zainteresowań to koszykówka - NBA, ale grywać też grywam
zimą narty do zobaczenia w kosmosie!!!
Pozdrawiam!
2nel