[Official Black Box] DUB-ZERO Discovery
:: DATE: <<31 May 3305>>
:: SYSTEM: <<NAV OFFLINE>>
:: LOCATION: <<NAV OFFLINE>>
:: STATUS: <<SERVICE MODE>>

Lubie dzwiek pracy modulow naprawczych. Nie wiem czy to mi cos wali na dekiel czy naprawde tak jest, ale dzwieki i wibracje ktore generuja te moduly przypominaja mi jakas wesola piosenke, taka w stylu... "na na na - nanaaaaa na naprawimy Ci ten zloOOOOOOOMMMMmmmm". Zdecydowanie powinienem zamienic picie na palenie kiedy schodze z fotela...

Wczoraj dostalem wiadomosc od przyjaciela, wiadomosc na ktora czekalem a ktorej wcale nie chcialem otrzymac. Namierzyli system w ktorym znajduje sie neutronowy zabojca mojego Ojca. Mysle ze to bedzie jeden z wazniejszych bookmarkow tej podrozy... Zastanawiam sie nad sparingiem. Tak, Sparingiem.

Z tego co mi wiadomo w DBX'ie mojego Staruszka FSD zawiodlo w najmniej oczekiwanym momencie, czyli podczas superchargu z neutronowki. Ojciec zawsze latal "poboczem", na spokojnie. Ale tego dnia sie spieszyl, czuje to, chcial zdazyc z wykonaniem jakiegos zadania, cos dowiezc na czas... Ostatnia kalkulacja trasy wskazywala na system Kopernik.

Jego expedycja nosila nazwe Spirit of Hussars...

Wypije dwa piwka, bedzie mi sie lepiej spalo dzis. Dzis. Dzis chyba tego potrzebuje.

..........
..........
..........

Co ja tu tak naprawde robie? Latam w kolko i skacze jak szczeniak dookola kosmicznych dyn. Musze tu posprzatac, poukladac dokumenty, zetrzec - HIK- kurze. Zaraz sie porzygam...

..........
..........
..........

Leb boli mnie tak mocno, jak jezyk kiedy z rozpedu go przygryziesz zujac gume. Nie moge sie ruszac. Moze ulzylem sobie pierdzac wszystkim co wczoraj zezarlem ale zaraz bede sie dusil. Prosze, blagam... chce zasnac znow zanim ta chmura do mnie doleci....

..........
..........
..........

Wstalem. Wzialem prysznic i obiecalem sobie ze wszystko bedzie inaczej.

Ogolilem sie, zmienilem menu, dziennie chce przebiec 5000 metrow nim zasiade za stery. Musze byc zdrowy. Musze byc gotowy.

Nazywam sie Cmdr Lightmun Jestem dowodca ekspedycji Spirit of Hussars II.

Moja maszyna to delikatnie modyfikowana Anaconda ochrzczona "Spiritchaser".

[Obrazek: kICFfE7.jpg]

Glownym celem ekspedycji jest dotarcie do systemu Kopernik podazajac trasa ekonomiczna.

Cele poboczne: 

1. Dotarcie do systemu Dryio Flyuae ST-Q d5-1219 w ktorym zginal Cmdr C Rootcauski, moj ojciec.
2. Jak najdokladniejsze skany nieodkrytych systemow i ich eksploracja z uzyciem SRV
3. Odnalezienie sygnalow pochodzenia ludzkiego oraz nowych punktow nasluchowych
4. Sprzedaz Kartografii w systemach odleglych 
5. Podniesienie rangi ekploracyjnej
6. Rozpoczecie dzialan w kierunku organizacji misji ratunkowych oraz eksploracji z Colonii w dalsze rejony Galaktyki

..........
..........
..........

Jest jeszcze cos... pojedynek. 

...i domkniecie do konca tego rozdzialu w moim zyciu.

<<<TRANSMISSION TERMINATED>>>
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[Official Black Box] DUB-ZERO Discovery - przez Lightmun - 30.05.2019, 12:51 UTC
RE: [Official Black Box] DUB-ZERO Discovery - przez Zir4n - 30.05.2019, 13:53 UTC
RE: [Official Black Box] DUB-ZERO Discovery - przez Lightmun - 31.05.2019, 08:43 UTC

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości