18.04.2019, 14:01 UTC
Dzięki Panowie za pomoc w decyzji
Padło na x52 pro.
Pierwsze kilka minut i dosłownie już wiedziałem że to jest to. Wykonanie świetne, zdecydowanie warte swojej ceny. Gwarancja sklepu na dwa lata bo sprzęt wrócił do nich z serwisu a podobno klient nie był już zainteresowany sprzętem tylko pieniędzmi.
Narazie wszystko działa bezbłędnie, ustawiłem już przyciski i naprawdę fajnie jest mieć wszystko pod ręką
I... o boże jak przyjemnie się lata na joysticku, core Ming teraz to naprawdę przyjemna sprawa, zwłaszcza że w końcu mam kontrolę nad przepustnicą
Chyba następny będzie Beluga Liner - zobaczymy jak będzie się prowadził
Padło na x52 pro.Pierwsze kilka minut i dosłownie już wiedziałem że to jest to. Wykonanie świetne, zdecydowanie warte swojej ceny. Gwarancja sklepu na dwa lata bo sprzęt wrócił do nich z serwisu a podobno klient nie był już zainteresowany sprzętem tylko pieniędzmi.
Narazie wszystko działa bezbłędnie, ustawiłem już przyciski i naprawdę fajnie jest mieć wszystko pod ręką

I... o boże jak przyjemnie się lata na joysticku, core Ming teraz to naprawdę przyjemna sprawa, zwłaszcza że w końcu mam kontrolę nad przepustnicą

Chyba następny będzie Beluga Liner - zobaczymy jak będzie się prowadził