09.04.2019, 21:47 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2019, 21:50 UTC przez USSER-PL.)
Tak mi wpadło przez oko podczas porządkowania dysku po spalonym lapku (spalił się gdy zacząłem szukać info o Raxli... zbieg okoliczności oczywiście [żartowałem, bawiłem się OC w celach VR] ).
Wpadło mi w oko sporo slajdów które robiłem na początku gry. Kiedy wszystko było jeszcze takie nowe, fajne.
Zmieszało się to oczywiście z postem na temat ukrycia przekazu w menu głównym. Jeśli to prawda i Raxla "chce" by ją odnaleźć to może takie kwiatki są rozsiane po całej grze? Tylkogrindując zdobywając nowe środki na rozwój, nie zwracamy na to uwagi. Pamiętacie sondy Thargoidów i przepuszczenie ich sygnału przez spektogram? Boje nawigacyjne nadające morsem?
Może część informacji jest na wierzchu? Tylko ich nie widać. Napisy w stacjach? Te w hangarach. Z tego co widzę to nie zawsze są takie same. Nie mam zbyt dużej bazy porównawczej, ale może warto się temu "przyjrzeć" ?
Przez dłuższy czas miałem tam swoją "bazę główną" z uwagi na zbieżność nazwy systemu z moim nazwiskiem
Potem usłyszałem o TWH... i wsiąkłem w HR8444
Wpadło mi w oko sporo slajdów które robiłem na początku gry. Kiedy wszystko było jeszcze takie nowe, fajne.
Zmieszało się to oczywiście z postem na temat ukrycia przekazu w menu głównym. Jeśli to prawda i Raxla "chce" by ją odnaleźć to może takie kwiatki są rozsiane po całej grze? Tylko
Może część informacji jest na wierzchu? Tylko ich nie widać. Napisy w stacjach? Te w hangarach. Z tego co widzę to nie zawsze są takie same. Nie mam zbyt dużej bazy porównawczej, ale może warto się temu "przyjrzeć" ?
(09.04.2019, 21:22 UTC)TRAWA napisał(a): System "Ra" zalicza się do tych rdzennych systemów z poprzedniej gry Frontiera
Przez dłuższy czas miałem tam swoją "bazę główną" z uwagi na zbieżność nazwy systemu z moim nazwiskiem
Potem usłyszałem o TWH... i wsiąkłem w HR8444

Spoiler![[Obrazek: FnyQ6VP.jpg]](https://i.imgur.com/FnyQ6VP.jpg)

![[Obrazek: 102165.png]](https://inara.cz/data/sigs/102/102165.png)