30.03.2019, 08:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2019, 08:30 UTC przez Kuba Wolf.)
Pomysl fajny. Juz wczesniej zaczelem badac niezamiekszkale systemy wokol HR 8444, a podczas DW2 nabralem strasznej zajawki wlasnie na takie smaczki archeologiczne/lore jak porzucone bazy czy wlasnie poszukiwania Raxxli. Poniewaz wydaje mi sie ze to co mowia o potrojnej Elite jest sensowne to jeszcze musze dobic Elite bojowe, ale zostal mi juz ostatni stopien.
Co do samej Raxxli to kilka fajnych newsow jest na ED Wiki szczegolnie odnosnie zmian w 3.3. Osobiscie na poczatku mojej krotkiej przygody z ED bardzo zaciekawila mnie informacja na edsm o prawdopodobnej bazie wewnatrz jednego z zamknietych sektorow V355 Monocerotis. Obecnie ta informacja zniknela z EDSM. Ale jak mowie jestem bardzo swiezy w tym swiecie i latwo zebym jakies herezje glosil.
Co do samej Raxxli to kilka fajnych newsow jest na ED Wiki szczegolnie odnosnie zmian w 3.3. Osobiscie na poczatku mojej krotkiej przygody z ED bardzo zaciekawila mnie informacja na edsm o prawdopodobnej bazie wewnatrz jednego z zamknietych sektorow V355 Monocerotis. Obecnie ta informacja zniknela z EDSM. Ale jak mowie jestem bardzo swiezy w tym swiecie i latwo zebym jakies herezje glosil.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)