24.03.2019, 07:22 UTC
Aktualizacja w kontrolowanych systemach.
Ruch na samym szczycie. Włosi i Diukowie rozdzieleni. W ostatnich trzech tygodniach od ostatniej aktualizacji,
Włosi +3 systemy a Diukowie (czy też jak ktoś woli Sołtysi) z Mikuun +2 i tak oto przestali dzielić wspólnie pierwsze miejsce.
Podobna sytuacja była na wspólnej pozycji czwartej.
Ale Rosjanie z Nagii przejmują 2 systemy a Niemcy tylko 1 i też mamy małą zmianę pozycji.
Na pozycjach 3, 6, 7, 8 (MY) bez zmian... ale do TOP tak z przytupem weszła frakcja Workers of Manite Labour Union.
I tutaj mam zagwozdkę, bo widzę że jest to frakcja , nad którą pieczę trzyma CIU , czyli mają pod swoją opieką dwie grupy (!?).
Przyznam że jestem zaskoczony, jeżeli dowództwo wie coś więcej a ja coś pomyliłem to proszę o sprostowanie.
Aktualny stan posiadania :
TOP-13 frakcji - wg. ilości kontrolowanych systemów :
AKTUALIZACJA NA DZIEŃ : 23 MARCA 3305
1. - 63 - DaVinci Corp. (ITA)
2. - 62 - ↓ The Dukes of Mikunn
3. - 60 - Communist Interstellar Union (int. CIU)
4. - 58 - Nagii Union (RUS - ICU)
5. - 57 - ↓ Likedeeler of Michel (GER)
6. - 55 - Delta Squadron
7. - 53 - Sap Core Legion (power Edm.Mahon)
8. - 51 - The Winged Hussars (POL)
9. - 50 - ↑ Workers of Manite Labour Union (int. CIU) NEW !!!
10. - 47 - ↓ Guardians of Harmony
11. - 46 - ↓ Marquis du Ma'a
. - 46 - ↓ Celestial Light Brigade
13. - 45 - ↓ Canonn
* dane na podstawie "różnych" stron pomocniczych , za które to wcale sobie nie dam głowy uciąć
Ruch na samym szczycie. Włosi i Diukowie rozdzieleni. W ostatnich trzech tygodniach od ostatniej aktualizacji,
Włosi +3 systemy a Diukowie (czy też jak ktoś woli Sołtysi) z Mikuun +2 i tak oto przestali dzielić wspólnie pierwsze miejsce.
Podobna sytuacja była na wspólnej pozycji czwartej.
Ale Rosjanie z Nagii przejmują 2 systemy a Niemcy tylko 1 i też mamy małą zmianę pozycji.
Na pozycjach 3, 6, 7, 8 (MY) bez zmian... ale do TOP tak z przytupem weszła frakcja Workers of Manite Labour Union.
I tutaj mam zagwozdkę, bo widzę że jest to frakcja , nad którą pieczę trzyma CIU , czyli mają pod swoją opieką dwie grupy (!?).
Przyznam że jestem zaskoczony, jeżeli dowództwo wie coś więcej a ja coś pomyliłem to proszę o sprostowanie.
Aktualny stan posiadania :
TOP-13 frakcji - wg. ilości kontrolowanych systemów :
AKTUALIZACJA NA DZIEŃ : 23 MARCA 3305
1. - 63 - DaVinci Corp. (ITA)
2. - 62 - ↓ The Dukes of Mikunn
3. - 60 - Communist Interstellar Union (int. CIU)
4. - 58 - Nagii Union (RUS - ICU)
5. - 57 - ↓ Likedeeler of Michel (GER)
6. - 55 - Delta Squadron
7. - 53 - Sap Core Legion (power Edm.Mahon)
8. - 51 - The Winged Hussars (POL)
9. - 50 - ↑ Workers of Manite Labour Union (int. CIU) NEW !!!
10. - 47 - ↓ Guardians of Harmony
11. - 46 - ↓ Marquis du Ma'a
. - 46 - ↓ Celestial Light Brigade
13. - 45 - ↓ Canonn
* dane na podstawie "różnych" stron pomocniczych , za które to wcale sobie nie dam głowy uciąć

![[Obrazek: 134513.png]](https://inara.cz/data/sigs/134/134513.png)
![[Obrazek: 134513.jpg]](https://inara.cz/data/sig/134/134513.jpg)