24.02.2019, 00:28 UTC
Imię: Paweł
Miejscowość: Lublin
Platforma: PC
Kontroler: Thrustmaster T.16000m DUO + TFRP Rudder
Powód zakupu Elite: Everspace zaczął mnie nudzić (i tak go kocham bo jest arkadowy).
Witam serdecznie,
zaczynam zabawę w Elite i powiem szczerze, że po 5h tutoriala połączonego z ustawianiem kontrolerów padam na pysk
dosłownie.
Szczerze, nie wiem czy nie skończy się na nowym mapowaniu, ale to po dogłębniejszym poznaniu co do czego. Na chwilę obecną nauczyłem się w miarę rozsądnie latać, lądować, kopać i tak sobie walczyć (advanced nie poszedł). Myślę, że za kilka dupogodzin będę mógł wkroczyć online.
Z wielką przyjemnością przystąpię do Husarii, jednak czas jaki mogę poświęcić na granie jest ograniczony (i tutaj bardzo mi się podoba brak parcia).
Także jeszcze raz witam i myślę, że zakup Elite Dangerous zamiast Metro Exodus był dobrym wyborem.
Do zobaczenia w przestrzeni
Miejscowość: Lublin
Platforma: PC
Kontroler: Thrustmaster T.16000m DUO + TFRP Rudder
Powód zakupu Elite: Everspace zaczął mnie nudzić (i tak go kocham bo jest arkadowy).
Witam serdecznie,
zaczynam zabawę w Elite i powiem szczerze, że po 5h tutoriala połączonego z ustawianiem kontrolerów padam na pysk
dosłownie.Szczerze, nie wiem czy nie skończy się na nowym mapowaniu, ale to po dogłębniejszym poznaniu co do czego. Na chwilę obecną nauczyłem się w miarę rozsądnie latać, lądować, kopać i tak sobie walczyć (advanced nie poszedł). Myślę, że za kilka dupogodzin będę mógł wkroczyć online.
Z wielką przyjemnością przystąpię do Husarii, jednak czas jaki mogę poświęcić na granie jest ograniczony (i tutaj bardzo mi się podoba brak parcia).
Także jeszcze raz witam i myślę, że zakup Elite Dangerous zamiast Metro Exodus był dobrym wyborem.
Do zobaczenia w przestrzeni