31.01.2019, 21:21 UTC
(31.01.2019, 16:38 UTC)Dziadostwo napisał(a): Cześć.
Kolejna osoba zamieszkała w Poznaniu (ale z niego nie pochodząca) wita, dzielnica Dębiec pozdrawia
Na imię mi Jędrzej, rocznik 87. Z wykształcenia absolwent resocjalizacji pracujący w zawodzie sprzedawcy w sklepie narzędziowym, po godzinach analogowy fotograf (podobno artysta z tego co piszą), fotochemik, domorosły elektronik zakochany w sprzętach Unitry i wszelkich starych radioodbiornikach (od niedawna zajmuję się również nasłuchem na falach krótkich), zagorzały Amigowiec, domowy wytwórca win oraz miodów pitnych i miłośnik polskiego punk-rocka.
Oprócz całej gamy powyższych zainteresowań, uwielbiam też historię XX-wieku, zagadnienia z zakresu różnych kultur i sztuki - jestem po prostu ciekawy świata i staram się zgłębiać wszystko, co mnie w danej chwili interesuje.
Na forum założyłem konto jakiś czas temu, uaktywniam się dopiero dzisiaj - liczę, że uda mi się dołączyć do Waszego grona
Cmdr Dziadostwo to super ziom. Znam osobiście
. Wielki fan Frontier FIrst Encounters tak jak ja i oczywiście podobnie wielki Amigowiec. Znamy się ze zlotów fanów Amigi. W ED gramy wspólnie od zeszłego roku. Od dłuższego czasu namawiam go też do wstąpienia w nasze szeregi . Może nawet któryś z Husarzy widział jak latam z nim w Wingu w naszych systemach. Bardzo zaangażowany w ED pilot i prywatnie bardzo fajny gość. Polecam w 100%
.Cmdr Azz

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)