20.01.2019, 21:36 UTC
Gdy kilka lat temu zakładałem konto na Playstation, postanowiłem użyć jakiegoś nowego nicka, innego niż dotychczas. W tamtym czasie miałem fazę na pewien muzyczny twór o nazwie Akerstache. To nieistniejący zespół parodiujący dokonania szwedzkiej kapeli metalowej OPETH. Jej lider Mikael Åkerfeldt nosi wąsy, więc z połączenia jego nazwiska i angielskiego słowa "mustache" powstało Akerstache. Muza to bardzo śmieszna, całkiem niezły heavy metal z charakterystycznym fałszującym wokalem. Warto posłuchać dla beki:
Tak to już jest, że muzyka jest moją wielką pasją. Wszystkie moje statki w ED mają nazwy od piosenek albo albumów. Mój pierwszy statek nazywa się " King of errors", a Asp do eksploracji "White Darkness". Jest też Python "Wildhoney" oraz Krait MkII "November Rain". Jeżeli chodzi o inne nicki, to dawniej stosowałem Deathox czy Derrick McLow (pod tą ksywką działałem muzycznie). Z kolei na PPE.PL pojawiam się jako TheDevilYouKnow.
Tak to już jest, że muzyka jest moją wielką pasją. Wszystkie moje statki w ED mają nazwy od piosenek albo albumów. Mój pierwszy statek nazywa się " King of errors", a Asp do eksploracji "White Darkness". Jest też Python "Wildhoney" oraz Krait MkII "November Rain". Jeżeli chodzi o inne nicki, to dawniej stosowałem Deathox czy Derrick McLow (pod tą ksywką działałem muzycznie). Z kolei na PPE.PL pojawiam się jako TheDevilYouKnow.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)