04.04.2016, 15:13 UTC
Cześć wszystkim 
Na imię mam Bartosz (a nie Grzegorz jak by się można było spodziewać), rocznik '93, z wykształcenia informatyk, chociaż zawód i tak inny ale cóż, taki mamy klimat
Z zainteresowania oczywiście zapalony gracz, [kosmiczną] przygodę zacząłem ze starlancerem, potem freelancer, freespace, dark space, kerbal space program etc. Ogólnie uwielbiam klimaty science-fiction, w kinematografii jak i w grach wideo. Fan kosmosu i przestrzeni, fizyki teoretycznej, mechanik orbitalnych i w ogóle wszystkiego co związane jest z naszym wszechświatem. Od nauki, po zabawę itd. itd.
Oprócz kosmosu lubię jeszcze militaria, w mniejszym stopniu ale mimo wszystko lubię czasami postrzelać się na ASG (3 razy byłem dopiero - jak kumpel nie może, to pożyczam sprzęt
- na swój zbieram na przyszły rok!), odwiedzić jakąś strzelnicę, albo po prostu odpalić Armę i zagrać
(dla lubiących i grających polecam społeczność i serwery Ahoy - pierwszorzędna zabawa!)
Poza komputerami moim drugim (ale tym ważniejszym!) hobby jest moja dziewczyna, ale również amatorsko zagrywam na klawiszach, czasami spędzę weekend na działce z piwem, obejrzę jakiś stream z CS'a i tak jakoś się kula ten mój kabarecik
Do zobaczenia gdzieś w przestrzeni!

Na imię mam Bartosz (a nie Grzegorz jak by się można było spodziewać), rocznik '93, z wykształcenia informatyk, chociaż zawód i tak inny ale cóż, taki mamy klimat

Z zainteresowania oczywiście zapalony gracz, [kosmiczną] przygodę zacząłem ze starlancerem, potem freelancer, freespace, dark space, kerbal space program etc. Ogólnie uwielbiam klimaty science-fiction, w kinematografii jak i w grach wideo. Fan kosmosu i przestrzeni, fizyki teoretycznej, mechanik orbitalnych i w ogóle wszystkiego co związane jest z naszym wszechświatem. Od nauki, po zabawę itd. itd.
Oprócz kosmosu lubię jeszcze militaria, w mniejszym stopniu ale mimo wszystko lubię czasami postrzelać się na ASG (3 razy byłem dopiero - jak kumpel nie może, to pożyczam sprzęt
- na swój zbieram na przyszły rok!), odwiedzić jakąś strzelnicę, albo po prostu odpalić Armę i zagrać
(dla lubiących i grających polecam społeczność i serwery Ahoy - pierwszorzędna zabawa!)Poza komputerami moim drugim (ale tym ważniejszym!) hobby jest moja dziewczyna, ale również amatorsko zagrywam na klawiszach, czasami spędzę weekend na działce z piwem, obejrzę jakiś stream z CS'a i tak jakoś się kula ten mój kabarecik

Do zobaczenia gdzieś w przestrzeni!
![[Obrazek: AmqzlzA.jpg]](http://i.imgur.com/AmqzlzA.jpg)
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...