15.01.2019, 13:43 UTC
(15.01.2019, 12:59 UTC)Glober napisał(a): Witam mam następujące pytanie otóż pomyślałem sobie że trzeba wyruszyć gdzieś dalej niż startowe systemy no i polecialem ponad 20 skoków od początkowej stacji do Systemu KOTA THIAN i ku mojemu zdziwieniu to wokół tego systemu są same jakieś dziwne nazwy jak COL 285 i podobne nazwy ale tam są same planety na których nic nie ma oraz żadnych stacji przez większość skoków i tych systemów teraz boję się dalej w głąb lecieć ponieważ nie wiem czy jest sens narazie zatrzymałem się na stacji LEICHHARDT GATEWAY ale na niej nie mam żadnej misji dlaczego tak jest? Czy jest sens dalej ryzykować i lecieć w głąb galaktyki czy wracać na początkowe systemy?
Gęsto zaludnione systemy zajmują tylko mały wycinek galaktyki. Wyleciałeś po prostu z centrum na peryferia. Co możesz zrobić? Weź kurs na HR 8444 i kręć się po husarskiej strefie albo leć w stronę Sol czyli naszego układu słonecznego i na pewno wrócisz do cywilizacji. Możesz tez wybrać się w nieznane ale do tego trzeba odpowiednio wyposażyć statek.