15.01.2019, 08:21 UTC
Cześć wszystkim! 
Z tej strony Mateusz, rocznik 91. W życiu klepię w komputery, mianowicie jestem programistą-webmasterem-seowcem. Głównie produkuję strony/serwisy internetowe, ale czasem zdarzy się jakaś appka czy inne, bliżej nieokreślone ustrojstwo. Jak nie klepię zawodowo, to klepię hobbystycznie, mianowicie gram
W dawnych, lepszych czasach, zanim ktokolwiek używał określenia e-sport, praktykowałem współzawodnictwo w Quake 3 z drobnymi sukcesami, ale potem nastąpiła masowa casualizacja wszystkiego a ja zdziadziałem. Inne zainteresowania to m.in. astrofizyka (
), koty, podróże. To ostatnie jest lekkim paradoksem, bo moją największą wadą jest całkowita nieznajomość geografii... Jeżeli kiedyś powiem że nad morze z Poznania jedzie się przez Kraków, to nie bijcie.
Na ED czaiłem się od bardzo długiego czasu, jednak byłem nieco zniechęcony mieszanymi opiniami. Streamy z ED oglądałem za to od bardzo dawna (pozdrawiam kyca i kagamiego). W końcu się przemogłem i nie żałuję! Mimo, że dopiero rozpoczynam przygodę z grą, chciałbym wnieść coś do społeczności i bawić się dobrze z innymi. Mam nadzieję, że i Wy będziecie się dobrze bawić ze mną

Z tej strony Mateusz, rocznik 91. W życiu klepię w komputery, mianowicie jestem programistą-webmasterem-seowcem. Głównie produkuję strony/serwisy internetowe, ale czasem zdarzy się jakaś appka czy inne, bliżej nieokreślone ustrojstwo. Jak nie klepię zawodowo, to klepię hobbystycznie, mianowicie gram
W dawnych, lepszych czasach, zanim ktokolwiek używał określenia e-sport, praktykowałem współzawodnictwo w Quake 3 z drobnymi sukcesami, ale potem nastąpiła masowa casualizacja wszystkiego a ja zdziadziałem. Inne zainteresowania to m.in. astrofizyka (
), koty, podróże. To ostatnie jest lekkim paradoksem, bo moją największą wadą jest całkowita nieznajomość geografii... Jeżeli kiedyś powiem że nad morze z Poznania jedzie się przez Kraków, to nie bijcie.Na ED czaiłem się od bardzo długiego czasu, jednak byłem nieco zniechęcony mieszanymi opiniami. Streamy z ED oglądałem za to od bardzo dawna (pozdrawiam kyca i kagamiego). W końcu się przemogłem i nie żałuję! Mimo, że dopiero rozpoczynam przygodę z grą, chciałbym wnieść coś do społeczności i bawić się dobrze z innymi. Mam nadzieję, że i Wy będziecie się dobrze bawić ze mną