07.01.2019, 22:46 UTC
Czołem Komandorzy, zwą mnie Radek (Bolek) i raduje się możliwością dołączenia to tak zacnej braci. Swym pomysłem, siłą i upartością postaram się wesprzeć Skrzydlatą Husarię 
Jako rekrut czuję się zobowiązany do przedstawienia swojej historii:
Urodzony w systemie Sol:Earth, roku 3264. Po pierwszych lotach w szkole Amiga500 (lata 3280) wiedziałem czemu poświęcić swój żywot: Droga Mleczna to tylko początek!!. W czasie długich przelotów lubię mocniej szarpnąć za strunę gitary albo złapać za cugle wirtualnego czterokołowca choć zazwyczaj poruszam się na dwóch kołach... Poza tym szukam nietypowych rozwiązań sterowania wirtualnymi maszynami, ale ponad wszystko uwielbiam latać
Do zobaczenia i tyle samo lądowań, co startów.
Cmdr RaeDeBolek

Jako rekrut czuję się zobowiązany do przedstawienia swojej historii:
Urodzony w systemie Sol:Earth, roku 3264. Po pierwszych lotach w szkole Amiga500 (lata 3280) wiedziałem czemu poświęcić swój żywot: Droga Mleczna to tylko początek!!. W czasie długich przelotów lubię mocniej szarpnąć za strunę gitary albo złapać za cugle wirtualnego czterokołowca choć zazwyczaj poruszam się na dwóch kołach... Poza tym szukam nietypowych rozwiązań sterowania wirtualnymi maszynami, ale ponad wszystko uwielbiam latać

Do zobaczenia i tyle samo lądowań, co startów.
Cmdr RaeDeBolek