31.12.2018, 03:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2018, 03:40 UTC przez Aras Brodson.)
Cześć wszystkim!
Tak sobie pomyślałem, że jeszcze w starym roku się przywitam i napiszę coś o sobie
Na imię mam Arek, pochodzę z Wielkopolski, a dokładniej z Sierakowa (typowo wakacyjna lokacja). Prywatnie jestem mężem i ojcem dwóch wspaniałych córek w wieku 4 i 2 lata. Pracuje jako ten nielubiany przez większość facet w niebieskim mundurze, ale ja lubię swoją robotę i jest mi z tym dobrze
Gram od kiedy tylko pamiętam, zaczynałem od pegazusa, obecnie Asus ROG. Oprócz ET grywam w World of tanks i różne RPG, czas gry uzależniony od pracy i przede wszystkim od rodziny. Oprócz tego jestem fanem Slipknot-a i ogólnie ciężkiego brzmienia. Rocznikj 1985.
Podrawiam!
Tak sobie pomyślałem, że jeszcze w starym roku się przywitam i napiszę coś o sobie

Na imię mam Arek, pochodzę z Wielkopolski, a dokładniej z Sierakowa (typowo wakacyjna lokacja). Prywatnie jestem mężem i ojcem dwóch wspaniałych córek w wieku 4 i 2 lata. Pracuje jako ten nielubiany przez większość facet w niebieskim mundurze, ale ja lubię swoją robotę i jest mi z tym dobrze
Gram od kiedy tylko pamiętam, zaczynałem od pegazusa, obecnie Asus ROG. Oprócz ET grywam w World of tanks i różne RPG, czas gry uzależniony od pracy i przede wszystkim od rodziny. Oprócz tego jestem fanem Slipknot-a i ogólnie ciężkiego brzmienia. Rocznikj 1985.Podrawiam!