02.04.2016, 07:13 UTC
Ja mam takie ASP:
[Asp Explorer]
U: 0I Chaff Launcher
U: 0I Heat Sink Launcher
BH: 1I Lightweight Alloy
RB: 5A Power Plant
TM: 5A Thrusters
FH: 5A Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4D Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 5C Fuel Tank (Capacity: 32)
6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5E Cargo Rack (Capacity: 32)
3: 3A Fuel Scoop
3: 3E Cargo Rack (Capacity: 8)
2: 1E Standard Docking Computer
2: 1C Advanced Discovery Scanner
Generalnie przy przechwyceniu/próbie scanu zawsze uciekam, nawet podczas podejścia do lądowania lepiej jest odlecieć i spróbować jeszcze raz niż ryzykować utratę zleceń. Przy takiej konfiguracji zarządzanie energią w locie można sobie darować. Ja mam na stałe ustawione 2 na SYS i max na ENG. Jak ktoś czuje się pewnie to może zrezygnować z osłon. Ja je wolę mieć bo na stację wlatuję na booscie (żeby zminimalizować ryzyko zeskanowania) i zdarza mi się o coś zawadzić. Ogólnie jedna udana wycieczka z pełną ładownią to od 30 do 45KK.
[Asp Explorer]
U: 0I Chaff Launcher
U: 0I Heat Sink Launcher
BH: 1I Lightweight Alloy
RB: 5A Power Plant
TM: 5A Thrusters
FH: 5A Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4D Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 5C Fuel Tank (Capacity: 32)
6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5E Cargo Rack (Capacity: 32)
3: 3A Fuel Scoop
2: 1E Standard Docking Computer
2: 1C Advanced Discovery Scanner
Generalnie przy przechwyceniu/próbie scanu zawsze uciekam, nawet podczas podejścia do lądowania lepiej jest odlecieć i spróbować jeszcze raz niż ryzykować utratę zleceń. Przy takiej konfiguracji zarządzanie energią w locie można sobie darować. Ja mam na stałe ustawione 2 na SYS i max na ENG. Jak ktoś czuje się pewnie to może zrezygnować z osłon. Ja je wolę mieć bo na stację wlatuję na booscie (żeby zminimalizować ryzyko zeskanowania) i zdarza mi się o coś zawadzić. Ogólnie jedna udana wycieczka z pełną ładownią to od 30 do 45KK.
![[Obrazek: coLdRBJ.png]](https://i.imgur.com/coLdRBJ.png)
All peas are equal, but some peas are more equal than others.