02.10.2018, 19:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2018, 19:54 UTC przez Galactic Trader.)
Jak przed mówcy polecam tam, gdzie masz konto, ja mam w PKO BP, konto maklerskie miałem za darmo kilka lat, teraz jest chyba 60zł na rok. Gdy go używałem bardzo mi się podobało, mimo miliona dostępnych opcji wszystko było przejrzyste.
Dodatkowo chyba w większości przypadków kont maklerskich możesz odpalić sobie demo, logujesz sie jako default user i wszystko sobie sprawdzasz oglądasz, działasz używasz.
EDIT:
-Polecam sobie posprawdzać
-Każde konto maklerskie w każdym banku zakładasz i tak oddzielnie. Teraz tylko ze względu na rozwój systemów informatycznych to jest połączone dla funkcjonalności klientów.
Dodatkowo chyba w większości przypadków kont maklerskich możesz odpalić sobie demo, logujesz sie jako default user i wszystko sobie sprawdzasz oglądasz, działasz używasz.
EDIT:
-Polecam sobie posprawdzać
-Każde konto maklerskie w każdym banku zakładasz i tak oddzielnie. Teraz tylko ze względu na rozwój systemów informatycznych to jest połączone dla funkcjonalności klientów.

.png)