Hehe no faktycznie Cutter ma porównywalne cargo z T9. Nie wiem jak mi z nim pójdzie, bo to sporo milionów, także najwyżej sobie kupię na początek T9 a potem sprzedam, także jest to w przyszłości raczej dalszej.
Rangę już prawie mam, kasy brakuje jak zawsze na wszystko. 
Tylko kurde Cutter taki ładny statek i miałby wozić Cargo, albo brudzić się kopiąc skały?! Echhh. Wizualnie bardziej mi siedzi jakby był od Saud Krugera. Czysta biel, smukła linia. Miodek.
Co do pasażerów - no fakt Orca też Large - nie zauważyłem.
Czyli raczej też bym poszedł w Belugę, bo można dużo więcej wsadzić. Good call! Szkoda, że nie ma więcej pasażerskich statków.
Co do górnictwa, bawiłem się w to trochę jeszcze za czasów Keelbacka i odpowiadając na pytanie - tak, nastukałem 200T. Jest to nudne, ale dlatego mam tableta z Netflixem pod monitorem. xD Też raczej czekam na te nowe mechaniki. Asteroidy na fizyce brzmią mega fajnie.
A no i jeszcze sobie pewnie kupię Coberkę, bo mam do niej sentyment i zrobić ją w jakieś szmuglerstwo pod silent running. Macie jakieś statki tylko pod to, czy latacie na silent running czymkolwiek?
Rangę już prawie mam, kasy brakuje jak zawsze na wszystko. 
Tylko kurde Cutter taki ładny statek i miałby wozić Cargo, albo brudzić się kopiąc skały?! Echhh. Wizualnie bardziej mi siedzi jakby był od Saud Krugera. Czysta biel, smukła linia. Miodek.

Co do pasażerów - no fakt Orca też Large - nie zauważyłem.
Czyli raczej też bym poszedł w Belugę, bo można dużo więcej wsadzić. Good call! Szkoda, że nie ma więcej pasażerskich statków.Co do górnictwa, bawiłem się w to trochę jeszcze za czasów Keelbacka i odpowiadając na pytanie - tak, nastukałem 200T. Jest to nudne, ale dlatego mam tableta z Netflixem pod monitorem. xD Też raczej czekam na te nowe mechaniki. Asteroidy na fizyce brzmią mega fajnie.
A no i jeszcze sobie pewnie kupię Coberkę, bo mam do niej sentyment i zrobić ją w jakieś szmuglerstwo pod silent running. Macie jakieś statki tylko pod to, czy latacie na silent running czymkolwiek?
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)

.png)
.png)
.png)