31.08.2018, 19:47 UTC
(31.08.2018, 19:45 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(31.08.2018, 19:34 UTC)QCIAK napisał(a): Wybacz Ryczy, ale się nie zgodzę. FD ma dlugą historie obiecywania i niedostarczania. Sam 2gi sezon, który miał trwać rok, trwał dwa. Jak im ufałem, bo fajnie rozgrywali Beyond, to na koniec dali ciała konkretnie. Nie ma tych nowości w roku za wiele, więc niedostarczanie tego co obiecali, i w sumie było daniem głównym, jest dla mnie mega rozczarowujące.
Co do Horizons - absolutna racja.
Natomiast w Beyond jak najbardziej dali to, co zapowiadali. Teraz jest info, że wycofali 2 rzeczy z tych zapowiadanych, ale:
1) Wszystkie GŁÓWNE elementy patcha Q4 nadal są w planach
2) Zamiast tych dwóch wycofanych rzeczy, będą inne ulepszenia i poprawki
Też nie jestem zbytnio zadowolony (patrz post wyżej), ale pisanie, że dali ciała konkretnie, to przesada. Nowości nie ma za wiele, bo nie miało ich być, a Beyond miał się opierać na poprawie istniejących mechanik. Tak że tutaj się mylisz.
Sugeruję raczej poczekać na szczegóły dotyczące Q4, bo Beyond jeszcze się nie skończył. No i zobaczymy co to za "nowa era" nas czeka w przyszłym roku.
Jak dadzą atmosferki to wybacze
A co do lotniskowca, to jak pisałem wyżej, dla mnie byl to potencjalny motor do grania, więc dla mnie to duży zawód.